Gebzeli Karslılardan Akyaka’ya yatırım sözü!

Gebze 14.01.2020 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli Karslılardan Akyaka’ya yatırım sözü!

KARS AKYAKA KAYMAKAMI NUR SEVİNÇ ÖZBEK’TEN GEBZELİ HEMŞERİLERİNE YAKIN İLGİ!

Gebze Ticaret Odası’nın Kars Sarıkamış ilçesinde düzenlediği çalıştaya Gebze’nin sevilen işadamlarından Karslı Atabar Turizm Sahibi Ataman Adıgüzel ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abbas Sır da katıldı. Kars’ta Akyaka Kaymakamı Nur Sevinç Özbek’i de ziyaret eden ikili, Kaymakam Özbek’e Akyaka’da yapılmak üzere yatırım sözü verdi. Gebze Ticaret Odası’nın Kars’ın Sarıkamış ilçesinde düzenlediği çalıştaya Gebze Bölgesi’nden 200 iş insanı katılarak, çıkarma yapmıştı. Sarıkamış programına katılanlar arasında Gebze’nin sevilen işadamlarından Karslı Atabar Turizm Sahibi Ataman Adıgüzel ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abbas Sır da katılarak, Gebzeli işadamlarına Kars’ı gezdirdi. Kars Sarıkamış’ta bir dizi etkinlikler gerçekleştiren heyetin yanı sıra, Adıgüzel ve Sır Kars köyleri Akyaka’ya da giderek burada bir takım ziyaretler gerçekleştirdiler. “AKYAKA KAYMAKAMI’NDAN YATIRIM İSTEĞİ” İlk olarak Akyaka Kaymakamı Nur Sevinç Özbek’i de ziyaret ederek Akyaka hakkında bilgiler aldılar. Ziyarette Adıgüzel ve Sır’a yoğun ilgi gösteren Akyaka Kaymakamı Nur Sevinç Özbek, Gebze’de yaşayan ancak Kars’ı her fırsatta ziyaret eden hemşerilerini ağırlamaktan ve ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İlimizi ve ilçelerimizi hemşeri işadamlarımızın ziyaret etmesi ve burada yatırım yapması oldukça önemli. Bu kapsamda Gebze-Kars birlikteliğinin de önemli yol kat edeceğini düşünüyoruz. Bu güzel ve önemli ziyaretleri için başta Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler olmak üzere, Atabar Turizm Sahibi Ataman Adıgüzel’e, Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır ve bütün iş insanlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizler işadamlarımızın Sarıkamış’a olduğu gibi Akyaka’da katkı sağlamasını ve ilçemize yatırım yapmasını istiyoruz.” diye konuştu. ADIGÜZEL VE SIR’DAN YATIRIM SÖZÜ Atabar Turizm Sahibi Ataman Adıgüzel ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abbas Sır, Akyaka Kaymakamı Nur Sevinç Özbek’e ilgisinden dolayı teşekkür ederek, Akyaka için gerekli işbirliğini gerçekleştireceklerini ve Sarıkamış’ta olduğu gibi Akyaka’da da yatırım yapılması için uğraşacaklarının sözünü verdiler. Adıgüzel ve Sır, köylerine yapılacak yatırımların ne denli önemli olduğunun farkında olduklarını dile getirerek, Serhat Şehrimiz Kars’ı Gebzeli kardeşlerimize tanıtarak buranın tarihi ve doğal güzelliklerine hayran bıraktırıp, yatırım yapmaları için çabalayacağız” ifadelerinde bulundular.
KARS AKYAKA KAYMAKAMI NUR SEVİNÇ ÖZBEK’TEN GEBZELİ HEMŞERİLERİNE YAKIN İLGİ!

Gebze Ticaret Odası’nın Kars Sarıkamış ilçesinde düzenlediği çalıştaya Gebze’nin sevilen işadamlarından Karslı Atabar Turizm Sahibi Ataman Adıgüzel ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abbas Sır da katıldı. Kars’ta Akyaka Kaymakamı Nur Sevinç Özbek’i de ziyaret eden ikili, Kaymakam Özbek’e Akyaka’da yapılmak üzere yatırım sözü verdi.

Gebze Ticaret Odası’nın Kars’ın Sarıkamış ilçesinde düzenlediği çalıştaya Gebze Bölgesi’nden 200 iş insanı katılarak, çıkarma yapmıştı. Sarıkamış programına katılanlar arasında Gebze’nin sevilen işadamlarından Karslı Atabar Turizm Sahibi Ataman Adıgüzel ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abbas Sır da katılarak, Gebzeli işadamlarına Kars’ı gezdirdi. Kars Sarıkamış’ta bir dizi etkinlikler gerçekleştiren heyetin yanı sıra, Adıgüzel ve Sır Kars köyleri Akyaka’ya da giderek burada bir takım ziyaretler gerçekleştirdiler.

“AKYAKA KAYMAKAMI’NDAN YATIRIM İSTEĞİ”

İlk olarak Akyaka Kaymakamı Nur Sevinç Özbek’i de ziyaret ederek Akyaka hakkında bilgiler aldılar. Ziyarette Adıgüzel ve Sır’a yoğun ilgi gösteren Akyaka Kaymakamı Nur Sevinç Özbek, Gebze’de yaşayan ancak Kars’ı her fırsatta ziyaret eden hemşerilerini ağırlamaktan ve ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İlimizi ve ilçelerimizi hemşeri işadamlarımızın ziyaret etmesi ve burada yatırım yapması oldukça önemli. Bu kapsamda Gebze-Kars birlikteliğinin de önemli yol kat edeceğini düşünüyoruz. Bu güzel ve önemli ziyaretleri için başta Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler olmak üzere, Atabar Turizm Sahibi Ataman Adıgüzel’e, Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır ve bütün iş insanlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizler işadamlarımızın Sarıkamış’a olduğu gibi Akyaka’da katkı sağlamasını ve ilçemize yatırım yapmasını istiyoruz.” diye konuştu.

ADIGÜZEL VE SIR’DAN YATIRIM SÖZÜ

Atabar Turizm Sahibi Ataman Adıgüzel ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abbas Sır, Akyaka Kaymakamı Nur Sevinç Özbek’e ilgisinden dolayı teşekkür ederek, Akyaka için gerekli işbirliğini gerçekleştireceklerini ve Sarıkamış’ta olduğu gibi Akyaka’da da yatırım yapılması için uğraşacaklarının sözünü verdiler. Adıgüzel ve Sır, köylerine yapılacak yatırımların ne denli önemli olduğunun farkında olduklarını dile getirerek, Serhat Şehrimiz Kars’ı Gebzeli kardeşlerimize tanıtarak buranın tarihi ve doğal güzelliklerine hayran bıraktırıp, yatırım yapmaları için çabalayacağız” ifadelerinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.