Gebzeli öğrenciler karnelerine kavuştu!

Gebze 09.06.2017 - 14:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzeli öğrenciler karnelerine kavuştu!

Gebze'de 76 bin 557 öğrenci, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasının ardından karne sevincini yaşadı. 2016-2017 eğitim-öğretim yılının tamamlanmasının ardından Gebze'de öğrenciler karne sevinci yaşadı. 3 bin 793 öğretmenin görev yaptığı Gebze'de 153 okulda 76 bin 557 öğrenci, bugün okullarına giderek karnelerini aldı. Takdir ve teşekkür belgesi alan öğrenciler sevinirken, karnesinde zayıfı olanlar ise üzüntü yaşadı. Üç ay sürecek tatil, 18 Eylül Pazartesi günü ilk ders zilinin çalması ile sona erecek. Tatili nedeniyle düzenlenen protokolün karne dağıtım töreni bu sene Gebze Arif Nihat Asya Ortaokulu’nda yapıldı. Gebze İlçe Kaymakamı Hasan Göze, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, okul müdürü Erkan Acur, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı karne töreninde protokol öğrencilere karnelerini verdi.  

Gebze'de 76 bin 557 öğrenci, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasının ardından karne sevincini yaşadı.

2016-2017 eğitim-öğretim yılının tamamlanmasının ardından Gebze'de öğrenciler karne sevinci yaşadı. 3 bin 793 öğretmenin görev yaptığı Gebze'de 153 okulda 76 bin 557 öğrenci, bugün okullarına giderek karnelerini aldı. Takdir ve teşekkür belgesi alan öğrenciler sevinirken, karnesinde zayıfı olanlar ise üzüntü yaşadı. Üç ay sürecek tatil, 18 Eylül Pazartesi günü ilk ders zilinin çalması ile sona erecek. Tatili nedeniyle düzenlenen protokolün karne dağıtım töreni bu sene Gebze Arif Nihat Asya Ortaokulu’nda yapıldı. Gebze İlçe Kaymakamı Hasan Göze, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, okul müdürü Erkan Acur, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı karne töreninde protokol öğrencilere karnelerini verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.