19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli Öğretmen son yolculuğuna uğurlandı!

Gebze 10.10.2020 - 16:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli Öğretmen son yolculuğuna uğurlandı!

Sarkuysan Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yüksel Pekdemir, son yolculuğuna dualarla uğurladı. Uzun süredir geçirdiği rahatsızlık nedeni ile hastanede yaşam mücadelesi veren ve dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Yüksel Pekdemir için bugün öğle namazına müteakip Abdi İpekçi Mahallesi’nde bulunan İstasyon Yeni Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Merhum Yüksel Hoca’nın cenazesi burada kılınan cenaze namazının ardından Gebze Merkez mezarlığında ailesinin, sevenlerinin ve öğrencilerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. ÖĞRENCİLERİ VE SEVENLERİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yüksel Pekdemir’in cenazesine; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Gebze eski Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Mahmut Yandık, Çayırova SSK Müdürü İbrahim Haliloğlu, GİRİB Başkanı Kemal Tokmak, GİRİB Yöneticisi İzzet Kaşıkçı, Gebze Şebinkarahisarlılar eski dernek başkanı İlhan Avutman, komşuları, siyasi parti temsilcileri ile siyaset ve eğitim camiasından çok sayıda vatandaş katıldı. SEVENLERİ DUYGULARINI PAYLAŞTI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Yüksel Pekdemir’in herkes tarafından sevildiğini vurgulayarak; “Bilim insanıydı, fikir insanıydı, Giresunlu hemşerimizdi. Üzüntümüz çok büyük Allah sevenlerine sabırlar versin.” dedi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, eğitim camiasına ömrünü veren Yüksel Hoca’yı son yolculuğuna uğurladıklarını ifade ederek; ‘’Rabbim rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bize de sevenleri olarak arkasında hayır dua ile, yaptıkları hayırlı işler ile yad etmek düşer. Sevenlerinin ve eğitim camiasının başı sağ olsun.” dedi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Yüksel Hoca’nın Gebze’ye katkıları olduğunu belirterek, “Edebiyatçı hocamız hakka yürüdü, üzüntülüyüz. Ailesi ve sevenlerinin acısını paylaşıyoruz. Rabbim mekanını cennet eylesin.’’ dedi. Ümit Medya olarak Yüksel Hoca’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve öğrencilere başsağlığı diliyoruz.    

Sarkuysan Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yüksel Pekdemir, son yolculuğuna dualarla uğurladı.

Uzun süredir geçirdiği rahatsızlık nedeni ile hastanede yaşam mücadelesi veren ve dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Yüksel Pekdemir için bugün öğle namazına müteakip Abdi İpekçi Mahallesi’nde bulunan İstasyon Yeni Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Merhum Yüksel Hoca’nın cenazesi burada kılınan cenaze namazının ardından Gebze Merkez mezarlığında ailesinin, sevenlerinin ve öğrencilerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

ÖĞRENCİLERİ VE SEVENLERİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yüksel Pekdemir’in cenazesine; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Gebze eski Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Mahmut Yandık, Çayırova SSK Müdürü İbrahim Haliloğlu, GİRİB Başkanı Kemal Tokmak, GİRİB Yöneticisi İzzet Kaşıkçı, Gebze Şebinkarahisarlılar eski dernek başkanı İlhan Avutman, komşuları, siyasi parti temsilcileri ile siyaset ve eğitim camiasından çok sayıda vatandaş katıldı.

SEVENLERİ DUYGULARINI PAYLAŞTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Yüksel Pekdemir’in herkes tarafından sevildiğini vurgulayarak; “Bilim insanıydı, fikir insanıydı, Giresunlu hemşerimizdi. Üzüntümüz çok büyük Allah sevenlerine sabırlar versin.” dedi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, eğitim camiasına ömrünü veren Yüksel Hoca’yı son yolculuğuna uğurladıklarını ifade ederek; ‘’Rabbim rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bize de sevenleri olarak arkasında hayır dua ile, yaptıkları hayırlı işler ile yad etmek düşer. Sevenlerinin ve eğitim camiasının başı sağ olsun.” dedi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Yüksel Hoca’nın Gebze’ye katkıları olduğunu belirterek, “Edebiyatçı hocamız hakka yürüdü, üzüntülüyüz. Ailesi ve sevenlerinin acısını paylaşıyoruz. Rabbim mekanını cennet eylesin.’’ dedi.

Ümit Medya olarak Yüksel Hoca’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve öğrencilere başsağlığı diliyoruz.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.