GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebzeli öğretmenden şiir kitabı

Kültür-Sanat 05.04.2020 - 14:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli öğretmenden şiir kitabı

Corona virüs salgını nedeniyle evde kalıp kitap okuyanlara iyi bir haberimiz var.  Gebze'de görev yapan öğretmen İnci Kandemir Sert'in ilk şiir kitabı olan Çivit Mavisi piyasaya çıktı. İlk kitabının heyecanını yaşayan ve beğeni dolu dönüşler alan Sert, "Kitabımız yıllardır gerçekleştirdiğim şiir yazma serüvenimin taçlandırılması oldu. Şiirlerim genelde beğeni toplardı ve bunları tek kapak altında toplama gereği hissettim. Yaklaşık bir hafta önce çıkan kitabım ile ilgili olumlu geri dönüşler alıyorum. Şiir severlerin beğeneceklerine inandığım bir kitap oldu." şeklinde konuşurken, Roza Yayınevi etiketiyle çıkan kitaba bütün kitap satış sitelerinden ulaşılabileceği öğrenildi.  İLK ŞİİR KİTABIYLA KARŞIMIZDA  İnci Kandemir Sert; 1981 yılında Bursa’da doğdu. Gazi üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümü bitirdikten sonra Gebze’de öğretmenliğe başladı. Halen Gebze’de görev yapmaktadır. Çivit Mavisi ilk şiir kitabıdır. Evli ve iki çocuk annesidir. KÜÇÜK MUTLULUKLAR BURADA  İnci Kandemir Sert, ilk şiir kitabı ‘’Çivit Mavisi ‘’ ile küçük adımlarla yol alan büyük kadınların ruhundaki zamanın binlerce rengine şahit oluyor. Kimi zaman yer yüzüne kıvrılan bir toz bulutu, kimi zaman bilinmedik ülkelere uçan Simurg kuşu,bazen de zarif bir papatya inceliğinde yol alan dizelerin kadını oluveriyor. Zamanın kaç halini sorgularken, mevsimlerin beşincisine denk geliyor.  Kimi zaman içiniz cümleler çekerken kendinizi bir anda çöldeki sessizlikte, bazen kozadan çıkan bir kelebekte, bazen yitik bir çocuklukta, bazen kırk yamalı bir kadında, zaman elimizden kayıp giderken fark edemediğimiz küçücük mutluluklarda, telaffuz edemediğimiz kaç duygu halinde buluyorsunuz!

Corona virüs salgını nedeniyle evde kalıp kitap okuyanlara iyi bir haberimiz var.  Gebze'de görev yapan öğretmen İnci Kandemir Sert'in ilk şiir kitabı olan Çivit Mavisi piyasaya çıktı. İlk kitabının heyecanını yaşayan ve beğeni dolu dönüşler alan Sert, "Kitabımız yıllardır gerçekleştirdiğim şiir yazma serüvenimin taçlandırılması oldu. Şiirlerim genelde beğeni toplardı ve bunları tek kapak altında toplama gereği hissettim. Yaklaşık bir hafta önce çıkan kitabım ile ilgili olumlu geri dönüşler alıyorum. Şiir severlerin beğeneceklerine inandığım bir kitap oldu." şeklinde konuşurken, Roza Yayınevi etiketiyle çıkan kitaba bütün kitap satış sitelerinden ulaşılabileceği öğrenildi. 

İLK ŞİİR KİTABIYLA KARŞIMIZDA 
İnci Kandemir Sert; 1981 yılında Bursa’da doğdu. Gazi üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümü bitirdikten sonra Gebze’de öğretmenliğe başladı. Halen Gebze’de görev yapmaktadır. Çivit Mavisi ilk şiir kitabıdır. Evli ve iki çocuk annesidir.

KÜÇÜK MUTLULUKLAR BURADA 
İnci Kandemir Sert, ilk şiir kitabı ‘’Çivit Mavisi ‘’ ile küçük adımlarla yol alan büyük kadınların ruhundaki zamanın binlerce rengine şahit oluyor. Kimi zaman yer yüzüne kıvrılan bir toz bulutu, kimi zaman bilinmedik ülkelere uçan Simurg kuşu,bazen de zarif bir papatya inceliğinde yol alan dizelerin kadını oluveriyor. Zamanın kaç halini sorgularken, mevsimlerin beşincisine denk geliyor.  Kimi zaman içiniz cümleler çekerken kendinizi bir anda çöldeki sessizlikte, bazen kozadan çıkan bir kelebekte, bazen yitik bir çocuklukta, bazen kırk yamalı bir kadında, zaman elimizden kayıp giderken fark edemediğimiz küçücük mutluluklarda, telaffuz edemediğimiz kaç duygu halinde buluyorsunuz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.