Gebzeli sağlıkçılardan farkındalık

Gebze 03.07.2020 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli sağlıkçılardan farkındalık

Gebze’de yeni tip korona virüsle (Covid-19) mücadelede en ağır yükü taşıyan, gece gündüz fedakârca hizmet veren İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanları mesai saatleri dışında türküler ve şarkılar eşliğinde moral bulmaya ve farkındalık oluşturmaya devam ediyor. İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri, Covid-19 salgınıyla mücadele ederken morallerini de yüksek tutma adına mesai saatleri haricinde türküler söyleyerek ve bağlama çalarak kendilerini deşarj ettiklerini dile getirdiler. Yeni normalleşme sürecinde olmazsa olmaz üç önemli kuralını hatırlatan Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, “Temizlik, Maske, Mesafe halkımız tarafından daha iyi kavranması ve farkındalık oluşturulması için Kocaeli İl Pandemi Kurulumuzun almış olduğu karar neticelisinde 20.06.2020 - 20.07.2020 tarihleri arasında #SağlıklıKalKocaeli kampanyası başlatılmıştır. Sağlık personelimizin de kendi aralarında hem moral ve motivasyonlarını yüksek tutma adına söylediği türküler ile #SağlıklıKalKocaeli sloganı ile oluşturulan bu kampanyaya destek olmuşlardır. ZAFER BİZLERİN OLACAK Kampanya çerçevesinde hedeflerimiz, Gebze halkımızın yeni normalleşme süresinde unutulmaması gereken üç kural hakkında farkındalık oluşturmaktır.” dedi. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 ile mücadelemizde ülke olarak büyük bir başarı hikayesi yazıldığının dile getirildiğini hatırlatan Kadıoğlu, “Belirlenen kurallar ve tedbirlerimiz neticesinde salgın ile mücadelede zafer bizlerin olacaktır. Bu zaferde tüm Gebzelilere görev düşmekte, artık hayatımızın bir parçası haline gelen temizlik, maske ve mesafeye azami düzeyde dikkat etmek ve çevremizi de bu konuda uyarmak olacaktır. Ayrıca büyük özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Gebze’de yeni tip korona virüsle (Covid-19) mücadelede en ağır yükü taşıyan, gece gündüz fedakârca hizmet veren İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanları mesai saatleri dışında türküler ve şarkılar eşliğinde moral bulmaya ve farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri, Covid-19 salgınıyla mücadele ederken morallerini de yüksek tutma adına mesai saatleri haricinde türküler söyleyerek ve bağlama çalarak kendilerini deşarj ettiklerini dile getirdiler. Yeni normalleşme sürecinde olmazsa olmaz üç önemli kuralını hatırlatan Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, “Temizlik, Maske, Mesafe halkımız tarafından daha iyi kavranması ve farkındalık oluşturulması için Kocaeli İl Pandemi Kurulumuzun almış olduğu karar neticelisinde 20.06.2020 - 20.07.2020 tarihleri arasında #SağlıklıKalKocaeli kampanyası başlatılmıştır. Sağlık personelimizin de kendi aralarında hem moral ve motivasyonlarını yüksek tutma adına söylediği türküler ile #SağlıklıKalKocaeli sloganı ile oluşturulan bu kampanyaya destek olmuşlardır.

ZAFER BİZLERİN OLACAK

Kampanya çerçevesinde hedeflerimiz, Gebze halkımızın yeni normalleşme süresinde unutulmaması gereken üç kural hakkında farkındalık oluşturmaktır.” dedi. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 ile mücadelemizde ülke olarak büyük bir başarı hikayesi yazıldığının dile getirildiğini hatırlatan Kadıoğlu, “Belirlenen kurallar ve tedbirlerimiz neticesinde salgın ile mücadelede zafer bizlerin olacaktır. Bu zaferde tüm Gebzelilere görev düşmekte, artık hayatımızın bir parçası haline gelen temizlik, maske ve mesafeye azami düzeyde dikkat etmek ve çevremizi de bu konuda uyarmak olacaktır. Ayrıca büyük özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.