19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli Şehidin adı o okulda yaşatılacak!

Gebze 21.02.2018 - 13:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzeli Şehidin adı o okulda yaşatılacak!

Hakkari Çukurca'da terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan ilker Ağçay'ın ismi Gebze'de bir okula verildi. Hakkari'nin Çukurca'da bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda Piyade Sözleşmeli Er  İlker Ağçay şehit olmuştu.Gebze ilçe  Milli Eğitim Müdürlüğü şehidin ismini okulda yaşatmak için Gebze'de bulunan Gazi ilköğretim okulunun  ismini Şehit İlker Ağçay ilkokulu olarak değiştirdi.

Hakkari Çukurca'da terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan ilker Ağçay'ın ismi Gebze'de bir okula verildi.

Hakkari'nin Çukurca'da bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda Piyade Sözleşmeli Er  İlker Ağçay şehit olmuştu.Gebze ilçe  Milli Eğitim Müdürlüğü şehidin ismini okulda yaşatmak için Gebze'de bulunan Gazi ilköğretim okulunun  ismini Şehit İlker Ağçay ilkokulu olarak değiştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.