Gebzeli Şehitler İçin Mevlit Okundu

Gebze 18.02.2018 - 16:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzeli Şehitler İçin Mevlit Okundu

AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Gebzeli şehitler için mevlid-i şerif okutarak anma programı düzenledi.

Çoban Mustafa Paşa Cami’nde organize edilen programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetimi, eski AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, ilçe kadın kolları başkanı Şenay Cebelli Önder ve yönetimi, şehit aileleri ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı. Gebze Bölgesi'nde ki tüm şehit ailelerinin davet edildiği programda Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, 22 Mahalle başkanlığı ve köy temsilciliklerinde şehitler için okuttuğu hatim için de hatim duasını yaptı. Kılınan öğle namazının ardından Çoban Mustafa Paşa Camii’nde AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ikramda bulundu.     TÜM GEBZELİLERE TEŞEKKÜR EDERİM   Yapılan anma programının ardından bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Ülkemizin istiklal mücadelesi verdiği böyle bir dönemde, geçmişten bugüne vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi dualarla andık. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini de böyle bir programla ağırlayarak her daim yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Gerek Terörle mücadelede gerek vatan savunmasında ve gerekse 15 Temmuz Hain Darbe girişiminde hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, Gebzeli hemşerilerimize de düzenlediğimiz programda bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.     GEBZE’Yİ BAYRAKLARLA DONATTIK AK Parti Gebze İlçe Başkanı İran Ayar’ın ardından İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz bir konuşma yaptı. Başkan Yılmaz, “Gebze'yi Türk bayraklarıyla donatarak programa destek verdik. Böylesi önemli bir günde tüm Gebze gençliği olarak birlik beraberlik içerisinde şehit ailelerimize destek olduk. Bu nedenle tüm Gebze gençliğine ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Programı düzenleyen AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder ise şehitlerimizin ve ailelerinin başlarının tacı olduğunu ifade ederek, "Bizlere sevgimizi ve yüreğimizi başımızın tacı olan şehit aileleriyle paylaşmalıyız.     DESTEKLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM Devletimizin başta Afrin olmak üzere terör örgütleriyle amansız bir şekilde mücadele ettiği bir dönemde bizler her zaman güvenlik güçlerimizin ve devletimizin yanındayız.  Şehit ailelerimiz için de üzerimize düşen her desteği sağlamak bizlerin onlara karşı borcu. Şehitlerimiz için okuttuğumuz hatimlerin duasının yaptığımız mevlit programına desteklerinden dolayı hem partili kardeşlerime hem de tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.          
AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Gebzeli şehitler için mevlid-i şerif okutarak anma programı düzenledi.

Çoban Mustafa Paşa Cami’nde organize edilen programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetimi, eski AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, ilçe kadın kolları başkanı Şenay Cebelli Önder ve yönetimi, şehit aileleri ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı. Gebze Bölgesi'nde ki tüm şehit ailelerinin davet edildiği programda Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, 22 Mahalle başkanlığı ve köy temsilciliklerinde şehitler için okuttuğu hatim için de hatim duasını yaptı. Kılınan öğle namazının ardından Çoban Mustafa Paşa Camii’nde AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ikramda bulundu.

 

 

TÜM GEBZELİLERE TEŞEKKÜR EDERİM

 

Yapılan anma programının ardından bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Ülkemizin istiklal mücadelesi verdiği böyle bir dönemde, geçmişten bugüne vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi dualarla andık. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini de böyle bir programla ağırlayarak her daim yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Gerek Terörle mücadelede gerek vatan savunmasında ve gerekse 15 Temmuz Hain Darbe girişiminde hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, Gebzeli hemşerilerimize de düzenlediğimiz programda bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

 

 

GEBZE’Yİ BAYRAKLARLA DONATTIK

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İran Ayar’ın ardından İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz bir konuşma yaptı. Başkan Yılmaz, “Gebze'yi Türk bayraklarıyla donatarak programa destek verdik. Böylesi önemli bir günde tüm Gebze gençliği olarak birlik beraberlik içerisinde şehit ailelerimize destek olduk. Bu nedenle tüm Gebze gençliğine ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Programı düzenleyen AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder ise şehitlerimizin ve ailelerinin başlarının tacı olduğunu ifade ederek, "Bizlere sevgimizi ve yüreğimizi başımızın tacı olan şehit aileleriyle paylaşmalıyız.

 

 

DESTEKLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM

Devletimizin başta Afrin olmak üzere terör örgütleriyle amansız bir şekilde mücadele ettiği bir dönemde bizler her zaman güvenlik güçlerimizin ve devletimizin yanındayız.  Şehit ailelerimiz için de üzerimize düşen her desteği sağlamak bizlerin onlara karşı borcu. Şehitlerimiz için okuttuğumuz hatimlerin duasının yaptığımız mevlit programına desteklerinden dolayı hem partili kardeşlerime hem de tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.