Gebzeli Ülkücülerden Azerbaycan'a destek!

Gebze 13.10.2020 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli Ülkücülerden Azerbaycan'a destek!

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı, Azerbaycan’a destek olmak amacıyla ilçe başkanlığı binasının bulunduğu caddeye Türk Bayrağı ve Azerbaycan Bayrağı astı. Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı, Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan olaylar sonrasında, ilçe başkanlığı binasının bulunduğu caddeye Türkiye ve Azerbaycan’ın bayraklarını astı. Karabağ’daki yasal topraklarını geri almak için mücadele veren Azerbaycan’ın daima yanında olacaklarını dile getiren Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı, Azerin’in Çırpınırdım Karadeniz türküsünde bulunan, “Kafkaslardan aşacağız, Türklüğe şan katacağız. Türk'ün şanlı bayrağını turan ele asacağız. Azerbaycan bayrağını Karabağ'da asacağız” bölümünü paylaştı.  

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı, Azerbaycan’a destek olmak amacıyla ilçe başkanlığı binasının bulunduğu caddeye Türk Bayrağı ve Azerbaycan Bayrağı astı.

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı, Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan olaylar sonrasında, ilçe başkanlığı binasının bulunduğu caddeye Türkiye ve Azerbaycan’ın bayraklarını astı. Karabağ’daki yasal topraklarını geri almak için mücadele veren Azerbaycan’ın daima yanında olacaklarını dile getiren Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı, Azerin’in Çırpınırdım Karadeniz türküsünde bulunan, “Kafkaslardan aşacağız, Türklüğe şan katacağız. Türk'ün şanlı bayrağını turan ele asacağız. Azerbaycan bayrağını Karabağ'da asacağız” bölümünü paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.