Gebzeli Gazeteci Çok Üzgün

Gebze 18.01.2015 - 19:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Gebzeli Gazeteci Çok Üzgün

Bölgemizin en önemli spor yazarı, spor muhabirlerinin duayeni olarak bilinen Kamil Uzunmehmet babasını kaybetti.

Gebzeli Spor Yazarı, Usta Kalem Kamil Uzunmehmet'in vefat eden babası Recep Uzunmehmet’in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Zonguldak Ereğli Hatip camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. HEDEF GAZETESİ olarak merhum Recep Uzunmehmet’e Allah’tan rahmet başta Kamil Uzunmehmet olmak üzere tüm yakınlarına ise başsağlığı diliyoruz..
Bölgemizin en önemli spor yazarı, spor muhabirlerinin duayeni olarak bilinen Kamil Uzunmehmet babasını kaybetti.

Gebzeli Spor Yazarı, Usta Kalem Kamil Uzunmehmet'in vefat eden babası Recep Uzunmehmet’in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Zonguldak Ereğli Hatip camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 
HEDEF GAZETESİ olarak merhum Recep Uzunmehmet’e Allah’tan rahmet başta Kamil Uzunmehmet olmak üzere tüm yakınlarına ise başsağlığı diliyoruz..


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.