19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeliler daha iyi koşullarda sağlık hizmeti alacak

Gebze 13.09.2020 - 16:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeliler daha iyi koşullarda sağlık hizmeti alacak

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu Gebzelilerin daha iyi koşullarda sağlık hizmeti alması için 4 yeni sağlık yatırımının inşaatının başladığını açıkladı. Gebzelilerin daha iyi koşullarda sağlık hizmeti alması için, Gebze’de 4 yeni sağlık yatırımının inşaatı başladı. nikent ve Cumhuriyet Mahallelerinde temel inşaatına başlanan Yenikent Sağlıklı Hayat Merkezi, Dicle Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Şehit Mehmet KARTAL Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımına başlandığını duyuran Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu pandemi sürecinde aile sağlığı merkezlerinin öneminin arttığına dikkat çekti. GEBZE’YE YENİ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ Aile Sağlığı Merkezi binalarının, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun ve Sağlıklı Yaşam Merkezi binasının yapımının en kısa sürede tamamlanacağını duyuran Kadıoğlu, “Gebze halkımızın yeni sağlık kuruluşlarına ihtiyacı vardı. Pandemi sürecinde Aile Sağlığı Merkezlerimiz önem kazandı. Bu ihtiyaçlar dikkate alınarak, yeni sağlık hizmeti merkezlerimizin yapımına başlandı. Ayrıca yakın zamanda ihalesi tamamlanıp hemen inşaatına başlanacak olan Gebze Ağız Diş Sağlığı Merkezi’mizin bölgemizdeki Diş Hastanesi ihtiyacını giderecektir” dedi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu Gebzelilerin daha iyi koşullarda sağlık hizmeti alması için 4 yeni sağlık yatırımının inşaatının başladığını açıkladı. Gebzelilerin daha iyi koşullarda sağlık hizmeti alması için, Gebze’de 4 yeni sağlık yatırımının inşaatı başladı. nikent ve Cumhuriyet Mahallelerinde temel inşaatına başlanan Yenikent Sağlıklı Hayat Merkezi, Dicle Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Şehit Mehmet KARTAL Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımına başlandığını duyuran Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu pandemi sürecinde aile sağlığı merkezlerinin öneminin arttığına dikkat çekti.

GEBZE’YE YENİ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

Aile Sağlığı Merkezi binalarının, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun ve Sağlıklı Yaşam Merkezi binasının yapımının en kısa sürede tamamlanacağını duyuran Kadıoğlu, “Gebze halkımızın yeni sağlık kuruluşlarına ihtiyacı vardı. Pandemi sürecinde Aile Sağlığı Merkezlerimiz önem kazandı. Bu ihtiyaçlar dikkate alınarak, yeni sağlık hizmeti merkezlerimizin yapımına başlandı. Ayrıca yakın zamanda ihalesi tamamlanıp hemen inşaatına başlanacak olan Gebze Ağız Diş Sağlığı Merkezi’mizin bölgemizdeki Diş Hastanesi ihtiyacını giderecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.