19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzelilerden Büyükgöz’e teşekkür

Kültür-Sanat 01.07.2020 - 15:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzelilerden Büyükgöz’e teşekkür

2009 yılından sonra Adnan Köşker’in belediye başkanı olmasıyla birlikte rafa kaldıran Tarihi Eskihisar Kalesindeki sinema akşamları Zinnur Büyükgöz’ün belediye başkanı olmasıyla birlikte yeniden başlıyor Gebzeliler bu gelişmeye çok sevinirken Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz’e teşekkür ettiler. 2004-2009 yılları arasında Gebze Belediye Başkanı olan İbrahim Pehlivan’ın döneminde yapılan kalede sinema geceleri geri geliyor. 2009 yılından sonra Adnan Köşker’in belediye başkanı olmasıyla birlikte rafa kaldıran Tarihi Eskihisar Kalesindeki sinema akşamları Zinnur Büyükgöz’ün belediye başkanı olmasıyla birlikte yeniden başlıyor. Yaşanan bu gelişmeye oldukça fazla sevinen Gebzeliler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Belediyesine teşekkür ediyorlar. “KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ ÇOK ÖZLEDİK” Geleneksel tarihi kaledeki sinema akşamlarının tadının bir başka olacağını söyleyen Gebzeliler, pandemi döneminde sıkıldıklarını bunun da böylesi etkinliklerle üzerlerinden atacaklarını kaydettiler. Vatandaşlar, “Kültür ve sanat etkinliklerini çok özledik. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” derken sabırsızlıkla filmlerle buluşmayı beklediklerini ifade ettiler. Gebze Belediyesi sinema akşamları Temmuzun ikinci haftası itibariyle tarihi kalede vatandaşla buluşacak.

2009 yılından sonra Adnan Köşker’in belediye başkanı olmasıyla birlikte rafa kaldıran Tarihi Eskihisar Kalesindeki sinema akşamları Zinnur Büyükgöz’ün belediye başkanı olmasıyla birlikte yeniden başlıyor Gebzeliler bu gelişmeye çok sevinirken Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz’e teşekkür ettiler.

2004-2009 yılları arasında Gebze Belediye Başkanı olan İbrahim Pehlivan’ın döneminde yapılan kalede sinema geceleri geri geliyor. 2009 yılından sonra Adnan Köşker’in belediye başkanı olmasıyla birlikte rafa kaldıran Tarihi Eskihisar Kalesindeki sinema akşamları Zinnur Büyükgöz’ün belediye başkanı olmasıyla birlikte yeniden başlıyor. Yaşanan bu gelişmeye oldukça fazla sevinen Gebzeliler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Belediyesine teşekkür ediyorlar.

“KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ ÇOK ÖZLEDİK”

Geleneksel tarihi kaledeki sinema akşamlarının tadının bir başka olacağını söyleyen Gebzeliler, pandemi döneminde sıkıldıklarını bunun da böylesi etkinliklerle üzerlerinden atacaklarını kaydettiler. Vatandaşlar, “Kültür ve sanat etkinliklerini çok özledik. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” derken sabırsızlıkla filmlerle buluşmayı beklediklerini ifade ettiler. Gebze Belediyesi sinema akşamları Temmuzun ikinci haftası itibariyle tarihi kalede vatandaşla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.