Gebzespor’a güç katacak

Spor 09.06.2017 - 19:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzespor’a güç katacak

GEBZE BELEDİYE BAŞKANI ADNAN KÖŞKER DEVASA TESİSİ, AKDEMİR VE SIR’A ANLATTI

Gebze, devasa bir tesise kavuşmak için gün sayıyor. Gebze Belediyesi’nin Muallimköy’de 19 dönüm arazi üzerine inşa etmeyi planladığı spor tesislerinin görselini paylaşan Belediye Başkanı Adnan Köşker, tesisin Gebzespor ve amatör spor kulüplerine büyük güç katacağını söyledi. Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir ve Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır, önceki gün Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti. Gebze Belediyesi’nin Muallimköy’de 19 dönüm arazi üzerine inşa etmeyi planladığı spor tesislerinin görselini Akdemir ve Sır ile paylaşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, devasa tesisin Gebzespor ve amatör spor kulüplerine önemli bir ivme kazandıracağını söyledi. GEBZESPOR EN ÖNEMLİ MARKA DEĞERİMİZ İhale sürecinde olan çok donanımlı tesis ile birlikte Gebzespor’un çok daha iyi şartlarda çalışma imkanı bulacağına dikkat çeken Başkan Köşker, ‘’Bu tesis Gebze’de spora büyük güç katacak. Başta Gebzespor olmak üzere, tüm amatör spor kulüplerimiz bu tesislerden faydalanacak. Gebzespor, kentimizin en önemli marka değeridir. Gebzespor için bu zamana kadar üzerimize ne düşüyorsa yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Şartlar uyduğu taktirde Gebzespor için maddi ve manevi her şeyi yapmaya hazırız’’dedi.
GEBZE BELEDİYE BAŞKANI ADNAN KÖŞKER DEVASA TESİSİ, AKDEMİR VE SIR’A ANLATTI

Gebze, devasa bir tesise kavuşmak için gün sayıyor. Gebze Belediyesi’nin Muallimköy’de 19 dönüm arazi üzerine inşa etmeyi planladığı spor tesislerinin görselini paylaşan Belediye Başkanı Adnan Köşker, tesisin Gebzespor ve amatör spor kulüplerine büyük güç katacağını söyledi.

Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir ve Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır, önceki gün Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti. Gebze Belediyesi’nin Muallimköy’de 19 dönüm arazi üzerine inşa etmeyi planladığı spor tesislerinin görselini Akdemir ve Sır ile paylaşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, devasa tesisin Gebzespor ve amatör spor kulüplerine önemli bir ivme kazandıracağını söyledi.

GEBZESPOR EN ÖNEMLİ MARKA DEĞERİMİZ

İhale sürecinde olan çok donanımlı tesis ile birlikte Gebzespor’un çok daha iyi şartlarda çalışma imkanı bulacağına dikkat çeken Başkan Köşker, ‘’Bu tesis Gebze’de spora büyük güç katacak. Başta Gebzespor olmak üzere, tüm amatör spor kulüplerimiz bu tesislerden faydalanacak. Gebzespor, kentimizin en önemli marka değeridir. Gebzespor için bu zamana kadar üzerimize ne düşüyorsa yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Şartlar uyduğu taktirde Gebzespor için maddi ve manevi her şeyi yapmaya hazırız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.