Gebzespor’a krallar gibi ağırlama

Spor 22.11.2017 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzespor’a krallar gibi ağırlama

Bölgemizin sevilen iş adamlarından Hakan Tatoğlu ve Emre Karadağ, lider Gebzespor’a mangal ziyafeti çektirdi. Mor Menekşeler’in feda sezonunda da yanında olan Tatoğlu ve Karadağ, Kestel Belediyespor maçı öncesinde mor beyazlılara stres attırdı.

Bir dönem Karadeniz Çayspor’un başkanlığını yapan, başta Gebzespor olmak üzere bölge sporuna maddi ve manevi desteğini esirgemeyen bölgemizin tanınan ve sevilen iş adamlarından Hakan Tatoğlu, Gebzespor’a bir kez daha örnek teşkil edecek bir adımda bulundu. Yakın dostu Emre Karadağ ile önceki akşam lider Gebzespor’u Balçık Köyü’nde bulunan çiftlik evlerinde misafir eden Tatoğlu, mor beyazlı takıma mangal ziyafeti çektirdi. ÖZTÜRK’TEN TEŞEKKÜR Tatoğlu ve Karadağ’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Sportif Direktör Abbas Sır, kulüp yöneticilerinden Mustafa Turhan ve Semih Yılmaz da katıldı. Başkan Öztürk yaptığı konuşmada, ‘’Evlerinin kapısını açarak takımımızı onurlandıran Hakan ve Emre kardeşimize şahsım ve kulübümüz adına teşekkür ederim. Böylesine duyarlı dostları yanımızda görmek bize güç veriyor. Allah hepsinden razı olsun’’ dedi. KURT VE TATOĞLU BAŞARI DİLEDİ  Bu arada Gebze siyasetinin önemli isimlerinden Hüseyin Kurt ve Köksal Tatoğlu yemeğe katılarak futbolculara başarılar diledi. Menekşe’nin 3.Lig’de şampiyon olduğu 2005-2006 sezonunda yönetimde yer alan Kurt, Gebzespor’un şampiyon olarak yeniden profesyonel lige döneceğine inandığını söyledi.
Bölgemizin sevilen iş adamlarından Hakan Tatoğlu ve Emre Karadağ, lider Gebzespor’a mangal ziyafeti çektirdi. Mor Menekşeler’in feda sezonunda da yanında olan Tatoğlu ve Karadağ, Kestel Belediyespor maçı öncesinde mor beyazlılara stres attırdı.

Bir dönem Karadeniz Çayspor’un başkanlığını yapan, başta Gebzespor olmak üzere bölge sporuna maddi ve manevi desteğini esirgemeyen bölgemizin tanınan ve sevilen iş adamlarından Hakan Tatoğlu, Gebzespor’a bir kez daha örnek teşkil edecek bir adımda bulundu. Yakın dostu Emre Karadağ ile önceki akşam lider Gebzespor’u Balçık Köyü’nde bulunan çiftlik evlerinde misafir eden Tatoğlu, mor beyazlı takıma mangal ziyafeti çektirdi.

ÖZTÜRK’TEN TEŞEKKÜR

Tatoğlu ve Karadağ’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Sportif Direktör Abbas Sır, kulüp yöneticilerinden Mustafa Turhan ve Semih Yılmaz da katıldı. Başkan Öztürk yaptığı konuşmada, ‘’Evlerinin kapısını açarak takımımızı onurlandıran Hakan ve Emre kardeşimize şahsım ve kulübümüz adına teşekkür ederim. Böylesine duyarlı dostları yanımızda görmek bize güç veriyor. Allah hepsinden razı olsun’’ dedi.

KURT VE TATOĞLU BAŞARI DİLEDİ 

Bu arada Gebze siyasetinin önemli isimlerinden Hüseyin Kurt ve Köksal Tatoğlu yemeğe katılarak futbolculara başarılar diledi. Menekşe’nin 3.Lig’de şampiyon olduğu 2005-2006 sezonunda yönetimde yer alan Kurt, Gebzespor’un şampiyon olarak yeniden profesyonel lige döneceğine inandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.