19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor’a moral yemeği

Spor 09.12.2016 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor’a moral yemeği

Gebze Yenigün Gazetesi Spor Müdürü Emrah Erdoğan, bölgemizin lokomotif kulüplerinin başında gelen Gebzespor’a Bozüyük Vitra maçı öncesi Izzgara Izzgara’da moral yemeği verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte mor-beyazlı futbolcular moral tazeledi, taraftar ve camiaya 3 puan sözü verdi.

        Yılın son iç saha maçını Pazar günü Bozüyük Vitra ile oynayacak olan Gebzespor, Yenigün Gazetesi Spor Müdürü Emrah Erdoğan’ın organize ettiği yemekte bir araya geldi. Dün Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun ziyaretiyle mutlu olan Gebzespor futbol takımı, aynı günün akşamı Gazeteci Erdoğan’ın vermiş olduğu yemekle moral tazelemiş oldu. Mutlukent’te bulunan Izzgara Izzgara’da gerçekleşen yemeğe Başkan İlker Çakır’ın da katılması futbolculara ayrı bir moral oldu. Başkan Çakır masaları tek tek dolaşarak futbolcularla sohbet etti.  ÇAĞLIN’DAN TEŞEKKÜR  Erdoğan’ın misafirperverliğine teşekkür eden Gebzespor teknik direktörü Erol Çağlın, “Yönetimiyle taraftarıyla basınıyla biz bir bütünüz. Birliktelik adına çok güzel şeyler oluyor, olmaya da devam edecek. Her zaman Gebzespor’un yanında olan Gebze Yenigün Gazetesi’ne verdiği bu yemekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Yemekte hazır bulunan Gebze Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Uğur Saray, Gebzespor’a başarılar dileyen bir konuşma gerçekleştirdi. ‘Vurduğunuz gol olsun’ sözüyle konuşmasını tamamlayan Saray, gazete olarak her zaman Gebzespor’un yanında olduklarını da belirtti.  ÖZDEMİR’DEN HESAP JESTİ  Izzgara Izzgara’nın sahibi Hasan Özdemir, Erdoğan’ın Gebzespor’a verdiğimiz yemekte hesap jestinde bulundu. ‘Çorbada bizim de tuzumuz olsun’ diyerek kasada hesabını yarısını almayan Özdemir, Vitra maçında Gebzespor’a başarılar diledi. Erdoğan hesap jestinden ötürü Hasan Özdemir’e teşekkür etti.
Gebze Yenigün Gazetesi Spor Müdürü Emrah Erdoğan, bölgemizin lokomotif kulüplerinin başında gelen Gebzespor’a Bozüyük Vitra maçı öncesi Izzgara Izzgara’da moral yemeği verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte mor-beyazlı futbolcular moral tazeledi, taraftar ve camiaya 3 puan sözü verdi.

 

 

 

 

Yılın son iç saha maçını Pazar günü Bozüyük Vitra ile oynayacak olan Gebzespor, Yenigün Gazetesi Spor Müdürü Emrah Erdoğan’ın organize ettiği yemekte bir araya geldi. Dün Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun ziyaretiyle mutlu olan Gebzespor futbol takımı, aynı günün akşamı Gazeteci Erdoğan’ın vermiş olduğu yemekle moral tazelemiş oldu. Mutlukent’te bulunan Izzgara Izzgara’da gerçekleşen yemeğe Başkan İlker Çakır’ın da katılması futbolculara ayrı bir moral oldu. Başkan Çakır masaları tek tek dolaşarak futbolcularla sohbet etti. 

ÇAĞLIN’DAN TEŞEKKÜR 

Erdoğan’ın misafirperverliğine teşekkür eden Gebzespor teknik direktörü Erol Çağlın, “Yönetimiyle taraftarıyla basınıyla biz bir bütünüz. Birliktelik adına çok güzel şeyler oluyor, olmaya da devam edecek. Her zaman Gebzespor’un yanında olan Gebze Yenigün Gazetesi’ne verdiği bu yemekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Yemekte hazır bulunan Gebze Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Uğur Saray, Gebzespor’a başarılar dileyen bir konuşma gerçekleştirdi. ‘Vurduğunuz gol olsun’ sözüyle konuşmasını tamamlayan Saray, gazete olarak her zaman Gebzespor’un yanında olduklarını da belirtti. 

ÖZDEMİR’DEN HESAP JESTİ 

Izzgara Izzgara’nın sahibi Hasan Özdemir, Erdoğan’ın Gebzespor’a verdiğimiz yemekte hesap jestinde bulundu. ‘Çorbada bizim de tuzumuz olsun’ diyerek kasada hesabını yarısını almayan Özdemir, Vitra maçında Gebzespor’a başarılar diledi. Erdoğan hesap jestinden ötürü Hasan Özdemir’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.