Gebzespor Başkanı Avcı’dan protokol turu

Spor 15.10.2020 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzespor Başkanı Avcı’dan protokol turu

Gebzespor Başkanı Recep Avcı, protokol turuna çıktı. Geçen sezon zor bir dönemde yükün altına girerek Gebzespor başkanlık koltuğuna oturan ve kısa sürede kulübü toparlayarak Menekşe’yi yeniden ayağa kaldıran Başkan Avcı, yeni sezon öncesinde Gebzespor ile kent dinamikleri arasındaki bağları güçlendirme adına ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Avcı bugün Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Gebze İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’nu ziyaret etti. KAYA: AVCI’YA SAHİP ÇIKILMALI Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın yeni başkanı seçilen Kaya’ya hayırlı olsun diyen Avcı’ya Gebzespor yöneticisi Cem Demir de eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaya, Avcı’nın Gebzespor için en doğru isim olduğunu söyledi. Gebze’nin ve Gebzespor camiasının Recep Avcı’ya sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Gebzespor, kentimizin en önemli marka değerlerinden bir tanesi. Bu markayı yaşatmak ve büyütmek adına üzerimize düşenleri yapmaya hazırız. Recep Başkan Gebzespor için bir şans. Yeni sezonda Gebzespor’un doğru yönetimle başarıya ulaşacağına inanıyorum” dedi. AVCI: HİKMET MÜDÜR GEBZE İÇİN KAZANÇ Gebzespor Başkanı Recep Avcı’nın bir sonraki durağa ise Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne atanan Hikmet Tatoğlu oldu. Tatoğlu’na yeni görevinde başarı temennisinde bulunan Avcı, “Hikmet Müdür, uzun yıllardan bu yana Darıca’ya ve bölgemize sporda önemli katkılar yapmış, değerli bir isim. Sporun içinden gelen birisi olarak kendisinin Gebze’mize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Gebzespor olarak Gebze’ye ve Hikmet Müdürü’müze hayırlı olsun” diyoruz.

Gebzespor Başkanı Recep Avcı, protokol turuna çıktı. Geçen sezon zor bir dönemde yükün altına girerek Gebzespor başkanlık koltuğuna oturan ve kısa sürede kulübü toparlayarak Menekşe’yi yeniden ayağa kaldıran Başkan Avcı, yeni sezon öncesinde Gebzespor ile kent dinamikleri arasındaki bağları güçlendirme adına ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Avcı bugün Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Gebze İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’nu ziyaret etti.

KAYA: AVCI’YA SAHİP ÇIKILMALI

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın yeni başkanı seçilen Kaya’ya hayırlı olsun diyen Avcı’ya Gebzespor yöneticisi Cem Demir de eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaya, Avcı’nın Gebzespor için en doğru isim olduğunu söyledi. Gebze’nin ve Gebzespor camiasının Recep Avcı’ya sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Gebzespor, kentimizin en önemli marka değerlerinden bir tanesi. Bu markayı yaşatmak ve büyütmek adına üzerimize düşenleri yapmaya hazırız. Recep Başkan Gebzespor için bir şans. Yeni sezonda Gebzespor’un doğru yönetimle başarıya ulaşacağına inanıyorum” dedi.

AVCI: HİKMET MÜDÜR GEBZE İÇİN KAZANÇ

Gebzespor Başkanı Recep Avcı’nın bir sonraki durağa ise Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne atanan Hikmet Tatoğlu oldu. Tatoğlu’na yeni görevinde başarı temennisinde bulunan Avcı, “Hikmet Müdür, uzun yıllardan bu yana Darıca’ya ve bölgemize sporda önemli katkılar yapmış, değerli bir isim. Sporun içinden gelen birisi olarak kendisinin Gebze’mize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Gebzespor olarak Gebze’ye ve Hikmet Müdürü’müze hayırlı olsun” diyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.