19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Gebzespor belirleyici olacak!”

Spor 29.04.2020 - 15:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Gebzespor belirleyici olacak!”

GEBZESPOR YARDIMCI ANTRENÖRÜ EROL KAPLAN İLE ÇOK ÖZEL

Gebzespor Yardımcı Antrenörü Erol Kaplan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Mor beyazlı kulübün zor dönemlerinde hiçbir zaman elini taşın altına koymaktan geri kalmayan ve Gebzespor’a önemli bir değer katan başarılı antrenör, samimi mesajlar verdi. Sezonun kalan 4 haftası için tüm planlamaları yaptıklarını söyleyen Kaplan, “Gebze’de yaşayan oyuncularımız ile her gün idman yapmaya gayret ediyoruz. Birçoğu İstanbul tarafında oldukları için antrenmanlarımıza katılamıyorlar. 4 Mayıs’ta seyahat kısıtlamasının kalkacağı söyleniyor. Beklenildiği gibi olursa il dışında yaşayan oyuncularımızı hemen çağırarak çalışmalarımıza başlamak istiyoruz. Bir an önce takım çalışmasına start verme niyetindeyiz. Tüm çalışma programımız hazır. Çünkü bireysel çalışmaların faydası da bir yere kadar oluyor. Oyuncularımızın bu süreçten sonra nasıl dönecekleri soru işareti. Kilolarına, kondisyonlarına ve kuvvet durumlarına bakarak programımıza değişiklikler yapabiliriz. Tahmini 1 aylık bir çalışma sürecimiz olacak. Bu dönemde 3 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı. DENGELERİ BİZ DEĞİŞTİRECEĞİZ Gebzespor’un grupta gerek şampiyon, gerekse küme düşen takımlar için belirleyici olacağını kaydeden başarılı antrenör, “Liglerin askıya alınma kararı verildiğinde ciddi anlamda çıkış trendi yakaladığımız, rakiplerimizin ise düşüş yaşadığı bir dönemdi. Bizim adımıza talihsizlik olduğunu söyleyebilirim. Birbirinden kritik 4 maçımız var. Bizim bu maçlardan alacağımız sonuçlar, şüphesiz gruptaki tüm dengeleri değiştirecek. Biz tüm puanlara talibiz. Gebzespor’a yakışan mücadeleyi sergileyip iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi. PSİKOLOJİK HAZIRLIK SÜRECİ ÇOK ÖNEMLİ Koronavirüs salgını hakkındaki düşüncelerini dile getiren Kaplan, “Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyoruz. Dünyayı etkileyen bu salgın, hiç şüphesiz futbol sektörüne de ağır bir darbe vurdu. İnsanların kafası hiç rahat değil. Doğrusunu söylemek gerekirse, çabuk atlatabileceğimize inanmıyorum. Oyuncuyu nasıl motive edeceğiz? Doğal olarak kafalarda sürekli soru işaretleri olacak. Bu anlamda sadece fiziksel değil, psikolojik hazırlık süreci önemli” dedi. SARKAÇ TOP VİDEOSUNUN BU KADAR İLGİ ÇEKECEĞİNİ DÜŞÜNMEMİŞTİM Sosyal medya üzerinden sarkaç top ile idman yaptığı videoları bir hayli ilgi çeken Erol Hoca, pratik çalışmaları sevdiğini ve tavsiye ettiğini söyledi. Sarkaç top çalışması ile yaptığı hazırlık sürecini keyifle atlatan Kaplan, “Hanımın çamaşır ipini kesmek zorunda kaldım. Benim için biraz sıkıntı olsa da(gülerek) amacıma ulaştım. Sosyal medyada çocuklarım ile birlikte paylaştığım o videonun bu kadar ilgi çekeceğini ben de düşünmemiştim. Birçok telefon alarak, nasıl yapabileceklerini soran sporcular ve meslektaşlarım oldu. Bizim için de güzel bir anı…”şeklinde konuştu.
GEBZESPOR YARDIMCI ANTRENÖRÜ EROL KAPLAN İLE ÇOK ÖZEL

Gebzespor Yardımcı Antrenörü Erol Kaplan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Mor beyazlı kulübün zor dönemlerinde hiçbir zaman elini taşın altına koymaktan geri kalmayan ve Gebzespor’a önemli bir değer katan başarılı antrenör, samimi mesajlar verdi.

Sezonun kalan 4 haftası için tüm planlamaları yaptıklarını söyleyen Kaplan, “Gebze’de yaşayan oyuncularımız ile her gün idman yapmaya gayret ediyoruz. Birçoğu İstanbul tarafında oldukları için antrenmanlarımıza katılamıyorlar. 4 Mayıs’ta seyahat kısıtlamasının kalkacağı söyleniyor. Beklenildiği gibi olursa il dışında yaşayan oyuncularımızı hemen çağırarak çalışmalarımıza başlamak istiyoruz. Bir an önce takım çalışmasına start verme niyetindeyiz. Tüm çalışma programımız hazır. Çünkü bireysel çalışmaların faydası da bir yere kadar oluyor. Oyuncularımızın bu süreçten sonra nasıl dönecekleri soru işareti. Kilolarına, kondisyonlarına ve kuvvet durumlarına bakarak programımıza değişiklikler yapabiliriz. Tahmini 1 aylık bir çalışma sürecimiz olacak. Bu dönemde 3 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

DENGELERİ BİZ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Gebzespor’un grupta gerek şampiyon, gerekse küme düşen takımlar için belirleyici olacağını kaydeden başarılı antrenör, “Liglerin askıya alınma kararı verildiğinde ciddi anlamda çıkış trendi yakaladığımız, rakiplerimizin ise düşüş yaşadığı bir dönemdi. Bizim adımıza talihsizlik olduğunu söyleyebilirim. Birbirinden kritik 4 maçımız var. Bizim bu maçlardan alacağımız sonuçlar, şüphesiz gruptaki tüm dengeleri değiştirecek. Biz tüm puanlara talibiz. Gebzespor’a yakışan mücadeleyi sergileyip iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.

PSİKOLOJİK HAZIRLIK SÜRECİ ÇOK ÖNEMLİ

Koronavirüs salgını hakkındaki düşüncelerini dile getiren Kaplan, “Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyoruz. Dünyayı etkileyen bu salgın, hiç şüphesiz futbol sektörüne de ağır bir darbe vurdu. İnsanların kafası hiç rahat değil. Doğrusunu söylemek gerekirse, çabuk atlatabileceğimize inanmıyorum. Oyuncuyu nasıl motive edeceğiz? Doğal olarak kafalarda sürekli soru işaretleri olacak. Bu anlamda sadece fiziksel değil, psikolojik hazırlık süreci önemli” dedi.

SARKAÇ TOP VİDEOSUNUN BU KADAR İLGİ ÇEKECEĞİNİ DÜŞÜNMEMİŞTİM

Sosyal medya üzerinden sarkaç top ile idman yaptığı videoları bir hayli ilgi çeken Erol Hoca, pratik çalışmaları sevdiğini ve tavsiye ettiğini söyledi. Sarkaç top çalışması ile yaptığı hazırlık sürecini keyifle atlatan Kaplan, “Hanımın çamaşır ipini kesmek zorunda kaldım. Benim için biraz sıkıntı olsa da(gülerek) amacıma ulaştım. Sosyal medyada çocuklarım ile birlikte paylaştığım o videonun bu kadar ilgi çekeceğini ben de düşünmemiştim. Birçok telefon alarak, nasıl yapabileceklerini soran sporcular ve meslektaşlarım oldu. Bizim için de güzel bir anı…”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.