GEBZESPOR CAMİASI TEK YUMRUK

Spor 16.12.2015 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZESPOR CAMİASI TEK YUMRUK

E.Velimeşespor’u müthiş futboluyla 5-1 geçen Gebzespor’da tüm camia hedefe kilitlendi. Mor Menekşeler’de yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar kenetlenerek sezon sezonunda ipi göğüsleyeceklerine inanıyorlar.

Ligde oynanan son 6 maçtan 15 puan çıkararak nefesini zirvenin ensesinde htiren Gebzespor’da yüzler gülüyor. Velimeşe karşısında oynanan coşkulu futbolun yanı sıra alınan 5 gollü galibiyet şüphesiz tüm camiada umutların iyice yeşermesine neden oldu. Özlenen günlere geri dönüş mesajı veren Gebzespor camiası, yakalanan müthiş havayı iyi kullanmak istiyor. Haftayı dinlenerek BAY geçirecek olan Gebzespor, iyi bir hazırlık süreciyle Çengelköyspor deplasmanından da 3 puan alarak devreye moralli girmek istiyor. DEMİR ‘REHAVET’ KONUSUNDA UYARACAK Hem taktik hem de mental anlamda takımının son durumundan memnun olduğunu kaydeden Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, oyuncularına rehavete kapılmamaları konusunda da uyarılarda bulunuyor. Bugün başlayacak olan Çengelköyspor maçı hazırlıkları öncesinde futbolcularıyla bir toplantı yapacak olan teknik patron Demir, sağlam bir şekilde ayaklarının yere basması gerektiğini vurgulayacak. Mor beyazlı temsilcimiz, 27 Aralık’ta oynanacak olan Çengelköyspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlayacak.
E.Velimeşespor’u müthiş futboluyla 5-1 geçen Gebzespor’da tüm camia hedefe kilitlendi. Mor Menekşeler’de yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar kenetlenerek sezon sezonunda ipi göğüsleyeceklerine inanıyorlar.

Ligde oynanan son 6 maçtan 15 puan çıkararak nefesini zirvenin ensesinde htiren Gebzespor’da yüzler gülüyor. Velimeşe karşısında oynanan coşkulu futbolun yanı sıra alınan 5 gollü galibiyet şüphesiz tüm camiada umutların iyice yeşermesine neden oldu. Özlenen günlere geri dönüş mesajı veren Gebzespor camiası, yakalanan müthiş havayı iyi kullanmak istiyor. Haftayı dinlenerek BAY geçirecek olan Gebzespor, iyi bir hazırlık süreciyle Çengelköyspor deplasmanından da 3 puan alarak devreye moralli girmek istiyor.

DEMİR ‘REHAVET’ KONUSUNDA UYARACAK

Hem taktik hem de mental anlamda takımının son durumundan memnun olduğunu kaydeden Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, oyuncularına rehavete kapılmamaları konusunda da uyarılarda bulunuyor. Bugün başlayacak olan Çengelköyspor maçı hazırlıkları öncesinde futbolcularıyla bir toplantı yapacak olan teknik patron Demir, sağlam bir şekilde ayaklarının yere basması gerektiğini vurgulayacak. Mor beyazlı temsilcimiz, 27 Aralık’ta oynanacak olan Çengelköyspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.