19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor Çuvalcı’yı aldı!

Spor 15.09.2019 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzespor Çuvalcı’yı aldı!

Gebzespor’da transfer bitmiyor. Mor beyazlı ekibimiz son olarak Ünye 1957 forması giyen orta saha oyuncusu Zafer Çuvalcı’yı transfer etti. Futbol yaşantısına Trabzonspor altyapısında merhaba diyen 23 yaşındaki oyuncusu, Gebzespor futbolcusu Denizhan Deniz’in aynı dönemden takım arkadaşı olduğu öğrenildi. Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz’in transfer teklifini geri çevirmeyen genç oyuncu, yeni sezonda mor beyazlı formayı giyecek. BAL’DA 25 MAÇI VAR Ofspor’da profesyonel olan, ardından Kartalspor ve Yomraspor’da forma giyen Zafer Çuvalcı, 2017-2018 sezonun devre arasında amatöre dönerek Hekimoğlu Doğanspor’a transfer olmuştu. Geçen sezona yine Hekimoğlu Doğanspor’da başlayan orta saha oyuncusu, sezonun ikinci yarısında Ünye 1957 takımına transfer olmuş ve Ordu temsilcisinde 7 maçta görev yapmıştı. Milli takımın alt yaş kategorilerinde de oynayan Zafer Çuvalcı’nın 3.Lig’de 47, BAL’da ise 25 maçı bulunuyor.

Gebzespor’da transfer bitmiyor. Mor beyazlı ekibimiz son olarak Ünye 1957 forması giyen orta saha oyuncusu Zafer Çuvalcı’yı transfer etti. Futbol yaşantısına Trabzonspor altyapısında merhaba diyen 23 yaşındaki oyuncusu, Gebzespor futbolcusu Denizhan Deniz’in aynı dönemden takım arkadaşı olduğu öğrenildi. Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz’in transfer teklifini geri çevirmeyen genç oyuncu, yeni sezonda mor beyazlı formayı giyecek.

BAL’DA 25 MAÇI VAR

Ofspor’da profesyonel olan, ardından Kartalspor ve Yomraspor’da forma giyen Zafer Çuvalcı, 2017-2018 sezonun devre arasında amatöre dönerek Hekimoğlu Doğanspor’a transfer olmuştu. Geçen sezona yine Hekimoğlu Doğanspor’da başlayan orta saha oyuncusu, sezonun ikinci yarısında Ünye 1957 takımına transfer olmuş ve Ordu temsilcisinde 7 maçta görev yapmıştı. Milli takımın alt yaş kategorilerinde de oynayan Zafer Çuvalcı’nın 3.Lig’de 47, BAL’da ise 25 maçı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.