Gebzespor’da 3 yeni imza!

Spor 28.09.2020 - 15:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzespor’da 3 yeni imza!

Geçtiğimiz günlerde iç transferde 3, dış transferde ise 1 oyuncu ile söz kesen Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor, kadrosuna 3 yeni ismi daha kattı. Mor Menekşe, Erzincan Ulalarspor’dan stoper Gürol Karataş,Tire Genç 1970 Spor’dan orta saha Emircan Yüksel ve Alaplı Beldiyespor’dan sol bek Burak Emirhan Yurunuş’u transfer etti. GÜROL KARATAŞ KİMDİR? Futbol yaşantısına amatör kulüp Sekbanlarspor’da başlayan Gürol Karataş, ilk profesyonellik deneyimini Gebzespor’da yaşadı. 2010- 2011 sezonunda Gebzespor U18 takımında, 2011-2012 sezonunda ise 3.Lig’de mücadele eden Gebzespor A takımında forma giyen 27 yaşındaki stoper, ardından sırasıyla Erzincanspor, Ankara Demirspor, Kayseri Şekerspor, Sancaktepe, Arhavispor, Vanspor, Mardin Fosfatspor, Manavgat Belediyespor ve son olarak Erzincan Ulalarspor’da forma giydi. Gürol Karataş’ın 3.Lig’de 61, BAL’da ise 44 maçı bulunuyor. EMİRCAN YÜKSEL KİMDİR? Gebzespor’un bir diğer transferi ise Tire Genç 1970 Spor’dan orta saha Emircan Yüksel oldu. Tire Belediyespor altyapısında futbol yaşantısına merhaba diyen 19 yaşındaki oyuncu, Bucaspor 1928, Bayındırspor ve son olarak Tire Genç 1970 Spor’da forma giydi. Emircan bu zamana dek altyapı kategorilerinde forma giyme tecrübesi yaşarken, U17’lerde 22, U19’larda ise 3 maça çıktı. BURAK EMİRHAN YURUNUŞ KİMDİR? Kartalspor altyapısında futbola merhaba diyen 27 yaşındaki sol bek, Pendikgücü Gençlik ve Spor ve Kardemir Karabükspor altyapılarında gösterdiği performans sonrasında Karabük temsilcisinde profesyonel oldu. Ardından 3.Lig ekibi Sultanbeyli Belediyespor’da kiralık olarak forma giyerek profesyonel liglerde ilk kez süre alan Yurunuş, 2016’da amatöre dönerek Ataşehir Çamolukspor, Altınova Belediyespor ve Alaplı Belediyespor’da görev yaptı. Burak Emirhan’ın 3.Lig’de 7, BAL’da ise 56 maçı bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde iç transferde 3, dış transferde ise 1 oyuncu ile söz kesen Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor, kadrosuna 3 yeni ismi daha kattı. Mor Menekşe, Erzincan Ulalarspor’dan stoper Gürol Karataş,Tire Genç 1970 Spor’dan orta saha Emircan Yüksel ve Alaplı Beldiyespor’dan sol bek Burak Emirhan Yurunuş’u transfer etti.

GÜROL KARATAŞ KİMDİR?

Futbol yaşantısına amatör kulüp Sekbanlarspor’da başlayan Gürol Karataş, ilk profesyonellik deneyimini Gebzespor’da yaşadı. 2010- 2011 sezonunda Gebzespor U18 takımında, 2011-2012 sezonunda ise 3.Lig’de mücadele eden Gebzespor A takımında forma giyen 27 yaşındaki stoper, ardından sırasıyla Erzincanspor, Ankara Demirspor, Kayseri Şekerspor, Sancaktepe, Arhavispor, Vanspor, Mardin Fosfatspor, Manavgat Belediyespor ve son olarak Erzincan Ulalarspor’da forma giydi. Gürol Karataş’ın 3.Lig’de 61, BAL’da ise 44 maçı bulunuyor.

EMİRCAN YÜKSEL KİMDİR?

Gebzespor’un bir diğer transferi ise Tire Genç 1970 Spor’dan orta saha Emircan Yüksel oldu. Tire Belediyespor altyapısında futbol yaşantısına merhaba diyen 19 yaşındaki oyuncu, Bucaspor 1928, Bayındırspor ve son olarak Tire Genç 1970 Spor’da forma giydi. Emircan bu zamana dek altyapı kategorilerinde forma giyme tecrübesi yaşarken, U17’lerde 22, U19’larda ise 3 maça çıktı.

BURAK EMİRHAN YURUNUŞ KİMDİR?

Kartalspor altyapısında futbola merhaba diyen 27 yaşındaki sol bek, Pendikgücü Gençlik ve Spor ve Kardemir Karabükspor altyapılarında gösterdiği performans sonrasında Karabük temsilcisinde profesyonel oldu. Ardından 3.Lig ekibi Sultanbeyli Belediyespor’da kiralık olarak forma giyerek profesyonel liglerde ilk kez süre alan Yurunuş, 2016’da amatöre dönerek Ataşehir Çamolukspor, Altınova Belediyespor ve Alaplı Belediyespor’da görev yaptı. Burak Emirhan’ın 3.Lig’de 7, BAL’da ise 56 maçı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.