Gebzespor’da dozaj arttı

Spor 27.02.2020 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzespor’da dozaj arttı

MOR BEYAZLILAR ÇİFT ANTRENMAN YAPTI

Eyüp Tutcuoğlu yönetiminde yeni bir sayfa açan Gebzespor, Pazar günü taraftarı önünde oynayacağı Sultangazispor maçına hazırlanırken, zorlu mücadele öncesinde vites arttırarak dün çift antrenman programıyla çalışmalarını sürdürdü. Pazar günü sahasında Sultangazispor’u konuk edecek olan Gebzespor’da antrenmanların dozajı arttı. Eyüp Tutcuoğlu yönetiminde ilk maçından 3 puanla ayrılan Menekşe, Sultangazispor maçı öncesinde dün çift antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürdü. Günün ilk idmanında istasyon çalışan mor beyazlılar güç depolarken, günün ikinci antrenmanında topla çalıştı. Savunma ve hücum varyasyonları üzerinde çalışan Gebzespor’da futbolcuların hırslı ve istekli görüntüleri teknik heyeti de memnun etti.  Gebzespor’da sakatlıkları bulunan Berkay ve İsmet dünkü antrenmanda yer almadılar. Bugün taktiksel çift kale maç yaparak Sultangazispor karşılaşmasının provasını yapacak olan mor beyazlılar, hazırlıklarını yarın tamamlayacak.
MOR BEYAZLILAR ÇİFT ANTRENMAN YAPTI

Eyüp Tutcuoğlu yönetiminde yeni bir sayfa açan Gebzespor, Pazar günü taraftarı önünde oynayacağı Sultangazispor maçına hazırlanırken, zorlu mücadele öncesinde vites arttırarak dün çift antrenman programıyla çalışmalarını sürdürdü.

Pazar günü sahasında Sultangazispor’u konuk edecek olan Gebzespor’da antrenmanların dozajı arttı. Eyüp Tutcuoğlu yönetiminde ilk maçından 3 puanla ayrılan Menekşe, Sultangazispor maçı öncesinde dün çift antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürdü. Günün ilk idmanında istasyon çalışan mor beyazlılar güç depolarken, günün ikinci antrenmanında topla çalıştı. Savunma ve hücum varyasyonları üzerinde çalışan Gebzespor’da futbolcuların hırslı ve istekli görüntüleri teknik heyeti de memnun etti.  Gebzespor’da sakatlıkları bulunan Berkay ve İsmet dünkü antrenmanda yer almadılar. Bugün taktiksel çift kale maç yaparak Sultangazispor karşılaşmasının provasını yapacak olan mor beyazlılar, hazırlıklarını yarın tamamlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.