19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor’da yüzler gülüyor

Spor 18.01.2019 - 14:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzespor’da yüzler gülüyor

2018-19 sezonunun ikinci yarısının ilk haftasında Pazar günü Şile Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek olan Gebzespor’da yüzler gülüyor. Zorlu karşılaşma öncesinde bugün saat 10.00’da taktik çalışması gerçekleştiren mor beyazlılarda morallerin üst seviyede olduğu gözlenirken, antrenmanda atılan güzel goller teknik heyeti sevindirdi. Teknik Direktör Alaettin Çiçek yönetiminde devam edem hazırlıklarda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, mor beyazlılar yarın saat 11.00’da yapacağı ter antrenmanıyla Şile Yıldızspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak. ÇİÇEK’TEN ZEMİN MESAJI Zorlu karşılaşmanın Gebze Alaettin Kurt Stadı zemininin futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle Kocaeli Stadı’nda oynanacak olmasını değerlendiren Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, bilmedikleri bir zeminde oynayacakları için avantajın kendilerinde değil, rakipte olacağını vurguladı. Bozuk zemin nedeniyle Gebze İlçe Spor Müdürlüğü çalışanlarına mesaj gönderen Çiçek, “Gebze’nin takımı Gebzespor’un iç saha maçını kendi sahasında oynayamayacak olması gerçekten çok üzücü. Stadyumdan sorumlu İlçe Spor Müdürlüğü çalışanlarının aidiyet duygusu içinde, daha özverili ve sorumluluk alarak çalışmaları gerektiğini düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda sahamıza geri dönerek iç saha avantajımızı kullanabiliriz”dedi.

2018-19 sezonunun ikinci yarısının ilk haftasında Pazar günü Şile Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek olan Gebzespor’da yüzler gülüyor. Zorlu karşılaşma öncesinde bugün saat 10.00’da taktik çalışması gerçekleştiren mor beyazlılarda morallerin üst seviyede olduğu gözlenirken, antrenmanda atılan güzel goller teknik heyeti sevindirdi. Teknik Direktör Alaettin Çiçek yönetiminde devam edem hazırlıklarda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, mor beyazlılar yarın saat 11.00’da yapacağı ter antrenmanıyla Şile Yıldızspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

ÇİÇEK’TEN ZEMİN MESAJI

Zorlu karşılaşmanın Gebze Alaettin Kurt Stadı zemininin futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle Kocaeli Stadı’nda oynanacak olmasını değerlendiren Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, bilmedikleri bir zeminde oynayacakları için avantajın kendilerinde değil, rakipte olacağını vurguladı. Bozuk zemin nedeniyle Gebze İlçe Spor Müdürlüğü çalışanlarına mesaj gönderen Çiçek, “Gebze’nin takımı Gebzespor’un iç saha maçını kendi sahasında oynayamayacak olması gerçekten çok üzücü. Stadyumdan sorumlu İlçe Spor Müdürlüğü çalışanlarının aidiyet duygusu içinde, daha özverili ve sorumluluk alarak çalışmaları gerektiğini düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda sahamıza geri dönerek iç saha avantajımızı kullanabiliriz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.