Gebzespor’dan son saniye ‘ZAFER’i 2-1

Spor 10.12.2017 - 18:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzespor’dan son saniye ‘ZAFER’i 2-1

BAL 11.Grup lideri Gebzespor, ölüp ölüp dirildiği maçta Bursa Zaferspor’u 90+4’te attığı golle 2-1 mağlup etti.

BAL 11.Grup lideri Gebzespor, ölüp ölüp dirildiği maçta Bursa Zaferspor’u 90+4’te attığı golle 2-1 mağlup etti. Yağan yağmur nedeniyle ağırlaşan zemin mor-beyazlı oyuncuları top kontrolünde zorlarken, beklenen gol 13. dakikada Emre Özkurt’tan geldi. Duran top ustası kullandığı frikikte topu ağlara yolladı: 1-0. Başarılı sok bek, Bursa’nın diğer takımları Nilüfer Erdemli ve Kestel Belediyespor’a da frikikten gol kaydetmişti. Boş bir takım olmayan Bursa Zafer birkaç tehlikeli atağında yüreğimizi ağzıma getirse de korkulan olmadı ve ilk yarı Menekşe’nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.   ALTIN GOL BATUHAN’DAN  Mücadelede ikinci yarı kora kor geçti. Sert ve ağır zeminde ayakta kalmaya çalışan Gebzespor, 62.dakikada Mustafa Ertuğ’un ayağından yüzde yüzlük bir gol kaçırdı. Kaleciyle karşı karşıya gelen Mustafa Ertuğ skoru 2-0’a getiremedi. ‘Atamayana atarlar’ misali Bursa Zaferspor 81.dakikada beraberlik golünü Hakkı ile buldu: 1-1. Tüm hatları ile rakip kaleye yüklenen ekibimiz son ana kadar golü kovalarken, 90+4’de Bursa Zafer ceza sahasına içine atılan topa altın vuruş yapan Batuhan Irmak stadı adeta bayram yerine çevirdi. Maçı 2-1 kazanan Gebzespor, en yakın takipçileri Maltepe ve Doğantepe’nin 3 puan önünde liderliğini sürdürdü.  
BAL 11.Grup lideri Gebzespor, ölüp ölüp dirildiği maçta Bursa Zaferspor’u 90+4’te attığı golle 2-1 mağlup etti.

BAL 11.Grup lideri Gebzespor, ölüp ölüp dirildiği maçta Bursa Zaferspor’u 90+4’te attığı golle 2-1 mağlup etti. Yağan yağmur nedeniyle ağırlaşan zemin mor-beyazlı oyuncuları top kontrolünde zorlarken, beklenen gol 13. dakikada Emre Özkurt’tan geldi. Duran top ustası kullandığı frikikte topu ağlara yolladı: 1-0. Başarılı sok bek, Bursa’nın diğer takımları Nilüfer Erdemli ve Kestel Belediyespor’a da frikikten gol kaydetmişti. Boş bir takım olmayan Bursa Zafer birkaç tehlikeli atağında yüreğimizi ağzıma getirse de korkulan olmadı ve ilk yarı Menekşe’nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.  

ALTIN GOL BATUHAN’DAN 

Mücadelede ikinci yarı kora kor geçti. Sert ve ağır zeminde ayakta kalmaya çalışan Gebzespor, 62.dakikada Mustafa Ertuğ’un ayağından yüzde yüzlük bir gol kaçırdı. Kaleciyle karşı karşıya gelen Mustafa Ertuğ skoru 2-0’a getiremedi. ‘Atamayana atarlar’ misali Bursa Zaferspor 81.dakikada beraberlik golünü Hakkı ile buldu: 1-1. Tüm hatları ile rakip kaleye yüklenen ekibimiz son ana kadar golü kovalarken, 90+4’de Bursa Zafer ceza sahasına içine atılan topa altın vuruş yapan Batuhan Irmak stadı adeta bayram yerine çevirdi. Maçı 2-1 kazanan Gebzespor, en yakın takipçileri Maltepe ve Doğantepe’nin 3 puan önünde liderliğini sürdürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.