Gebzespor’dan Başkan Köşker’e Ziyaret

Spor 22.02.2018 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzespor’dan Başkan Köşker’e Ziyaret

Pazar günü sahasında sezonun en kritik maçlarından birinde Beylerbeyispor’u konuk edecek olan Gebzespor’da yönetim bu önemli maç öncesinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Sportif Direktör Abbas Sır, Taraftarlardan Sorumlu yönetici Recep Avcı ile Gebzespor tribünlerinin önde gelen isimlerinden Sedat Tozar ve Emre Konak yer aldı. KÖŞKER’DEN BAŞARI TEMENNİSİ Öte yandan Gebze Belediyesi meclis üyesi Sadık Güvenç de Gebzespor’un Başkan Köşker’i ziyaretinde hazır bulundu. Şampiyonluk yolunda kilit maçlardan biri olarak gösterilen Beylerbeyispor karşılaşması öncesinde tek yumruk olan Gebzespor camiasına başarı temennisinde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Mor Menekşeler’in 3 puanı alacağına inandığını belirtti.  

Pazar günü sahasında sezonun en kritik maçlarından birinde Beylerbeyispor’u konuk edecek olan Gebzespor’da yönetim bu önemli maç öncesinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Sportif Direktör Abbas Sır, Taraftarlardan Sorumlu yönetici Recep Avcı ile Gebzespor tribünlerinin önde gelen isimlerinden Sedat Tozar ve Emre Konak yer aldı.

KÖŞKER’DEN BAŞARI TEMENNİSİ

Öte yandan Gebze Belediyesi meclis üyesi Sadık Güvenç de Gebzespor’un Başkan Köşker’i ziyaretinde hazır bulundu. Şampiyonluk yolunda kilit maçlardan biri olarak gösterilen Beylerbeyispor karşılaşması öncesinde tek yumruk olan Gebzespor camiasına başarı temennisinde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Mor Menekşeler’in 3 puanı alacağına inandığını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.