Gebzespor’dan çifte bomba!

Spor 14.07.2019 - 17:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzespor’dan çifte bomba!

“Vura vura şampiyonluk” parolasıyla yola çıkan Gebzespor’un, transferde frene basmaya niyeti yok. Mor beyazlı ekibimiz Hendekspor’un tecrübeli 10 numarası Hakan Soylu ve Altınova Belediyespor’un yetenekli stoperi Semih Kaya’yı transfer etti.

19 Haziran 1983 Hendek doğumlu olan başarılı oyuncu futbola 1999 yılında Hendekspor alt yapısında başladı. 2003 yılında dönemin 3.Lig takımlarından Sapanca Gençlikspor ile profesyonelliğe geçti. Daha sonra amatöre dönerek Hendekspor ve Karasuspor formalarını giydikten sonra 2009 Ocak ayında Kırşehirspor’la tekrar profesyonelliğe ‘merhaba’ dedi. Ardından sırasıyla Kırşehirspor, Ofspor, Akçaabat Sebatspor, Nazilli Belediyespor, Batman Petrolspor, Sarıyer, Fatih Karagümrük ve Batman Petrolspor takımlarında top koşturdu. Geçtiğimiz sezon yeniden amatöre dönüş yaptı ve Hendekspor’a transfer oldu. Kariyerinde Türkiye Kupası’nda 11 maçta 1 gol, 2.Lig’de 213 maçta 29 gol, 3.Lig’de 52 maçta 4 gol, BAL Ligi’nde ise 23 maçta 17 gollük bir performans gösterdi.  DEFANSA SEMİH KAYA Trabzonspor altyapısında yetişen Semih Kaya, profesyonelliğe Sarıyer’de merhaba dedi. Eyüpspor, Arsinspor, Kartalspor, B.Tepecikspor’da forma giydikten sonra Ceyhanspor ile amatöre dönen 27 yaşındaki futbolcu, Maltepespor, Modafen ve son olarak Altınova Belediyespor’da görev yaptı.  Semih Kaya’nın 2.Lig’de 87, 3.Lig’de 13 ve BAL’da 29 maçı bulunuyor.
“Vura vura şampiyonluk” parolasıyla yola çıkan Gebzespor’un, transferde frene basmaya niyeti yok. Mor beyazlı ekibimiz Hendekspor’un tecrübeli 10 numarası Hakan Soylu ve Altınova Belediyespor’un yetenekli stoperi Semih Kaya’yı transfer etti.

19 Haziran 1983 Hendek doğumlu olan başarılı oyuncu futbola 1999 yılında Hendekspor alt yapısında başladı. 2003 yılında dönemin 3.Lig takımlarından Sapanca Gençlikspor ile profesyonelliğe geçti. Daha sonra amatöre dönerek Hendekspor ve Karasuspor formalarını giydikten sonra 2009 Ocak ayında Kırşehirspor’la tekrar profesyonelliğe ‘merhaba’ dedi. Ardından sırasıyla Kırşehirspor, Ofspor, Akçaabat Sebatspor, Nazilli Belediyespor, Batman Petrolspor, Sarıyer, Fatih Karagümrük ve Batman Petrolspor takımlarında top koşturdu. Geçtiğimiz sezon yeniden amatöre dönüş yaptı ve Hendekspor’a transfer oldu. Kariyerinde Türkiye Kupası’nda 11 maçta 1 gol, 2.Lig’de 213 maçta 29 gol, 3.Lig’de 52 maçta 4 gol, BAL Ligi’nde ise 23 maçta 17 gollük bir performans gösterdi. 

DEFANSA SEMİH KAYA

Trabzonspor altyapısında yetişen Semih Kaya, profesyonelliğe Sarıyer’de merhaba dedi. Eyüpspor, Arsinspor, Kartalspor, B.Tepecikspor’da forma giydikten sonra Ceyhanspor ile amatöre dönen 27 yaşındaki futbolcu, Maltepespor, Modafen ve son olarak Altınova Belediyespor’da görev yaptı.  Semih Kaya’nın 2.Lig’de 87, 3.Lig’de 13 ve BAL’da 29 maçı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.