Gebzespor'dan Eymen Bebeğe Destek

Spor 25.03.2017 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzespor'dan Eymen Bebeğe Destek

Gebzespor yarın Kartal Bulvarspor ile oynanacak maçın gelirini SMA hastalığına yakalanan Sakaryalı Eymen bebeğe bağışlayacak.

6.5 aylık olan ve 10 binde 1 görülen SMA hastalığına yakalanan Eymen bebeğe destek için Gebzespor taraftarları ve yönetimi yarın 26.03.2017 pazar günü oynanacak K.Bulvarspor maçına ücretsiz giriş yapılamayacağını açıkladı.Numaralı tribünün kapalı olacağı,Protokol tribünüde dahil olmak üzere maça gelen herkesin bilet alması gerektiği ve kazanılan gelirinde tamamının Eymen bebeğe bağışlanacağı duyuruldu. Adapazarı Tepekum Mahallesi’nde oturan Metin Çapkın-Neziha Çapkın çifti 6,5 aylık bebekleri Eymen’in 10 binde 1 kişide görülen Gevşek Bebek Sendorumu denilen SMA (Spinal Musküler Atrofi) hastalığına yakalandığını öğrendi. 3 aydır Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören ve solunum cihazına bağlı olarak yaşayan Eymen bebek içinTıbbi İlaçlar ve Cihazlar Kurumu 4 kutu ilaç onayladı.Ancak Amerika’dan getirtilmesi gereken ilaçların bedelinin 560 bin Dolar olması Çapkın ailesini çaresiz bıraktı.
Gebzespor yarın Kartal Bulvarspor ile oynanacak maçın gelirini SMA hastalığına yakalanan Sakaryalı Eymen bebeğe bağışlayacak.

6.5 aylık olan ve 10 binde 1 görülen SMA hastalığına yakalanan Eymen bebeğe destek için Gebzespor taraftarları ve yönetimi yarın 26.03.2017 pazar günü oynanacak K.Bulvarspor maçına ücretsiz giriş yapılamayacağını açıkladı.Numaralı tribünün kapalı olacağı,Protokol tribünüde dahil olmak üzere maça gelen herkesin bilet alması gerektiği ve kazanılan gelirinde tamamının Eymen bebeğe bağışlanacağı duyuruldu.

Adapazarı Tepekum Mahallesi’nde oturan Metin Çapkın-Neziha Çapkın çifti 6,5 aylık bebekleri Eymen’in 10 binde 1 kişide görülen Gevşek Bebek Sendorumu denilen SMA (Spinal Musküler Atrofi) hastalığına yakalandığını öğrendi. 3 aydır Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören ve solunum cihazına bağlı olarak yaşayan Eymen bebek içinTıbbi İlaçlar ve Cihazlar Kurumu 4 kutu ilaç onayladı.Ancak Amerika’dan getirtilmesi gereken ilaçların bedelinin 560 bin Dolar olması Çapkın ailesini çaresiz bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.