Gebzespor'dan Kütüphane Açılışı

Spor 07.02.2020 - 16:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzespor'dan Kütüphane Açılışı

2017 Yılında genç yaşta yakalandığı amansız hastalık sonucunda hayata gözlerini yuman Gebzespor tribünlerinin genç isimlerinden Mustafa Çağıl için Sakarya'nın Akyazı ilçesine bağlı Nahit Menteşe İlk Okuluna kütüphane açıldı.   Üniversiteli Gebzesporlular öncülüğünde yürütülen projede Mustafa Çağıl'ın isminin yaşatılması için kurulan kütüphane sıfırdan yaratıldı.   Bugün Gebzespor Kulüp başkanı Recep Avcı ve yöneticilerden Şener Çelikkaleli'ninde katılım sağladığı açılışa rahmetli Mustafa Çağıl'ın ailesi ve Gebzesporlu taraftarlarda katıldı.   İçi tamamen taraftarlar tarafından dizayn edilen kütüphanede raflar kitaplarla doldu.   Kısa bir açıklama yapan başkan Recep Avcı ''öncelikle Mustafa kardeşimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Bu projede emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederken, duyarlılığı ve sosyal sorumluluk projelerde bir çok alanda öncü olan Gebzespor taraftarına ayrıca teşekkür ediyorum'' dedi

2017 Yılında genç yaşta yakalandığı amansız hastalık sonucunda hayata gözlerini yuman Gebzespor tribünlerinin genç isimlerinden Mustafa Çağıl için Sakarya'nın Akyazı ilçesine bağlı Nahit Menteşe İlk Okuluna kütüphane açıldı.

 
Üniversiteli Gebzesporlular öncülüğünde yürütülen projede Mustafa Çağıl'ın isminin yaşatılması için kurulan kütüphane sıfırdan yaratıldı.
 
Bugün Gebzespor Kulüp başkanı Recep Avcı ve yöneticilerden Şener Çelikkaleli'ninde katılım sağladığı açılışa rahmetli Mustafa Çağıl'ın ailesi ve Gebzesporlu taraftarlarda katıldı.
 
İçi tamamen taraftarlar tarafından dizayn edilen kütüphanede raflar kitaplarla doldu.
 
Kısa bir açıklama yapan başkan Recep Avcı ''öncelikle Mustafa kardeşimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Bu projede emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederken, duyarlılığı ve sosyal sorumluluk projelerde bir çok alanda öncü olan Gebzespor taraftarına ayrıca teşekkür ediyorum'' dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.