19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZESPOR İLK MAÇINA YARIN ÇIKIYOR

Spor 16.08.2017 - 15:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZESPOR İLK MAÇINA YARIN ÇIKIYOR

Afyon’da üs kuran Gebzespor buradaki ilk hazırlık maçını yarın 3.Lig 1. Grup ekibi Halide Edip Adıvar ile oynayacak. Mücadelenin başlama saati 18.00 olarak açıklandı.

Spor Toto BAL Ligi’nde yer alan temsilcimiz Gebzespor, Afyon kampında hazırlık maçı trafiğine yarın itibariyle giriyor. Kadrosunu sil baştan yenileyen ve bu doğrultuda sık sık hazırlık maçı yaparak eksiklerini görecek olan Mor-Menekşeler, kamptaki ilk sınavını 3.Lig ekibi Halide Edip Adıvar karşısında verecek. İDEALE YAKIN İLK 11 BEKLENİYOR Gebze’deki antrenmanlarda takımı güç-kuvvet yönünden takımı belli bir seviyeye taşıyan teknik direktör Mehmet Akdemir, Afyon kampında artık sistem ve ideal kadro üzerinde duracak. Dolayısıyla Akdemir, kafasında beliren ideal 11’e buradaki hazırlık maçlarında şekil verecek. Bu doğrultuda Menekşe’nin yarınki müsabakaya ideal kadroya yakın bir tertiple çıkması bekleniyor. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.
Afyon’da üs kuran Gebzespor buradaki ilk hazırlık maçını yarın 3.Lig 1. Grup ekibi Halide Edip Adıvar ile oynayacak. Mücadelenin başlama saati 18.00 olarak açıklandı.

Spor Toto BAL Ligi’nde yer alan temsilcimiz Gebzespor, Afyon kampında hazırlık maçı trafiğine yarın itibariyle giriyor. Kadrosunu sil baştan yenileyen ve bu doğrultuda sık sık hazırlık maçı yaparak eksiklerini görecek olan Mor-Menekşeler, kamptaki ilk sınavını 3.Lig ekibi Halide Edip Adıvar karşısında verecek.

İDEALE YAKIN İLK 11 BEKLENİYOR

Gebze’deki antrenmanlarda takımı güç-kuvvet yönünden takımı belli bir seviyeye taşıyan teknik direktör Mehmet Akdemir, Afyon kampında artık sistem ve ideal kadro üzerinde duracak. Dolayısıyla Akdemir, kafasında beliren ideal 11’e buradaki hazırlık maçlarında şekil verecek. Bu doğrultuda Menekşe’nin yarınki müsabakaya ideal kadroya yakın bir tertiple çıkması bekleniyor. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.