19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor şampiyon öğretmenleri ağırladı

Spor 29.11.2017 - 15:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzespor şampiyon öğretmenleri ağırladı

Gebzespor yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde yapılan İlçeler arası Voleybol Turnuvası'nda şampiyon olan Gebzeli öğretmenleri akşam yemeğinde ağırladı.

Turnuvada Gebzespor formalarıyla mücadele eden ve finalde Dilovası’nı 3-1 yenerek şampiyon olan öğretmenler, Başkan Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Değirmence Cafe’de bir araya geldiler. Yemeğe Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır, Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Koordinatörü Selçuk Şahin ve turnuvada ipi göğüsleyen öğretmenler katıldı. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, ani gelişen bir programı sebebiyle yemeğe katılamadı. YAVAŞER: GEBZESPOR’A KAPIMIZ  AÇIK Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, yaptığı konuşmada, Gebzespor’un üstün başarısı ile gururlandıklarını, başta Spor Bakanlığı olmak üzere, Gebze ilçe Spor Müdürlüğü olarak kapılarının Gebzespor’a her zaman açık olduğunu söyledi. Gebzespor’a katkı sunmak adına ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Yavaşer  Gebzespor yönetimine, ‘’İlçeler arası Voleybol Turnuvası'nda şampiyon olan öğretmenlerimize karşı nazik davetiniz ve samimiyetiniz  için teşekkür ediyorum’’dedi. SIR: İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK YEMEĞİNE DAVET ETMEK NASİP OLUR Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır ise sözlerine şampiyon olan öğretmenleri tebrik ederek başlayarak yaptığı konuşmada, ‘’Gebzespor Kulübü olarak bu önemli kutsal görevi yapan öğretmenlerimizin her daim yanında olduğumuzu bilmenizi isterim. Bizim eksik kaldığımız, gözümüzden kaçırdığımız ya da yanlış yaptığımız her ne olursa bizi uyarmanızı isteriz. Biz bir aileyiz. Davetimize icabet ettiğiniz için Gebzespor Kulübü adına teşekkür ederim. Umarım sizi şampiyonluk yemeğine de davet etmek nasip olur’’ şeklinde konuştu. AKDEMİR: GEBZESPOR’U HALKLA BÜTÜNLEŞTİRMEK ÖNEMLİ Yemeğe katılarak öğretmenlerle sıcak bir sohbete tutulan Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir de, Gebzeli öğretmenleri şampiyonluktan dolayı kutlayarak, öğretmenlerin zor ve meşakkatli bir görev yaptıklarını hatırlattı. Kendi eşinin de öğretmen olduğunu ve öğretmenliğin zorluklarını iyi bildiğini belirten Akdemir, Gebzespor olarak ellerinden geldiğinde okul ziyaretlerini arttırıp öğretmen ve öğrencilerle kucaklaşmaya devam etmek istediklerini söyledi. Gebzespor’u halkla bütünleştirmenin hem kent hem de kulüp adına önemli kazanımları olacağını savunan Akdemir, öğretmenleri iç saha maçlarına davet etmeyi de ihmal etmedi. FOTOĞRAFLAR VE AYRINTILAR YARIN HEDEF GAZETESİ'NDE  
Gebzespor yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde yapılan İlçeler arası Voleybol Turnuvası'nda şampiyon olan Gebzeli öğretmenleri akşam yemeğinde ağırladı.

Turnuvada Gebzespor formalarıyla mücadele eden ve finalde Dilovası’nı 3-1 yenerek şampiyon olan öğretmenler, Başkan Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Değirmence Cafe’de bir araya geldiler. Yemeğe Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır, Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Koordinatörü Selçuk Şahin ve turnuvada ipi göğüsleyen öğretmenler katıldı. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, ani gelişen bir programı sebebiyle yemeğe katılamadı.

YAVAŞER: GEBZESPOR’A KAPIMIZ  AÇIK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, yaptığı konuşmada, Gebzespor’un üstün başarısı ile gururlandıklarını, başta Spor Bakanlığı olmak üzere, Gebze ilçe Spor Müdürlüğü olarak kapılarının Gebzespor’a her zaman açık olduğunu söyledi. Gebzespor’a katkı sunmak adına ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Yavaşer  Gebzespor yönetimine, ‘’İlçeler arası Voleybol Turnuvası'nda şampiyon olan öğretmenlerimize karşı nazik davetiniz ve samimiyetiniz  için teşekkür ediyorum’’dedi.

SIR: İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK YEMEĞİNE DAVET ETMEK NASİP OLUR

Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır ise sözlerine şampiyon olan öğretmenleri tebrik ederek başlayarak yaptığı konuşmada, ‘’Gebzespor Kulübü olarak bu önemli kutsal görevi yapan öğretmenlerimizin her daim yanında olduğumuzu bilmenizi isterim. Bizim eksik kaldığımız, gözümüzden kaçırdığımız ya da yanlış yaptığımız her ne olursa bizi uyarmanızı isteriz. Biz bir aileyiz. Davetimize icabet ettiğiniz için Gebzespor Kulübü adına teşekkür ederim. Umarım sizi şampiyonluk yemeğine de davet etmek nasip olur’’ şeklinde konuştu.

AKDEMİR: GEBZESPOR’U HALKLA BÜTÜNLEŞTİRMEK ÖNEMLİ

Yemeğe katılarak öğretmenlerle sıcak bir sohbete tutulan Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir de, Gebzeli öğretmenleri şampiyonluktan dolayı kutlayarak, öğretmenlerin zor ve meşakkatli bir görev yaptıklarını hatırlattı. Kendi eşinin de öğretmen olduğunu ve öğretmenliğin zorluklarını iyi bildiğini belirten Akdemir, Gebzespor olarak ellerinden geldiğinde okul ziyaretlerini arttırıp öğretmen ve öğrencilerle kucaklaşmaya devam etmek istediklerini söyledi. Gebzespor’u halkla bütünleştirmenin hem kent hem de kulüp adına önemli kazanımları olacağını savunan Akdemir, öğretmenleri iç saha maçlarına davet etmeyi de ihmal etmedi.

FOTOĞRAFLAR VE AYRINTILAR YARIN HEDEF GAZETESİ'NDE

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.