19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor sevgisi öğrencilere aşılanacak

Spor 22.07.2016 - 16:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor sevgisi öğrencilere aşılanacak

Gebzespor ürünlerine olan ilgi, sponsor destekleriyle bundan sonra okullara da yayılacak. Gebze Kaymakamlığı ve Gebze ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle Gebzespor yönetimi, tüm okullardaki öğrencilere ücretsiz mor beyaz bileklikler dağıtarak, hem spor bilincini hem de Gebzespor sevgisini öğrencilere aşılayacak.

Gebzespor’un ‘proje adamı’ olarak bilinen ve tanınan yöneticisi Doç. Dr. Hakan Karataş, geçtiğimiz günlerde kulüp ürünleri hakkında Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı ziyaret etmiş ve kendisine sponsor destekleriyle Gebze’deki tüm öğrencilere ücretsiz Gebzespor bileklikleri dağıtma fikrinden bahsetmişti.  Kaymakam Arslan’dan tam destek alınmasından sonra harekete geçen Gebzespor yönetimi, Gebze Kaymakamlığı ve İlçe Milli Müdürlüğü ile olan işbirliği protokolünü bugün imzaya döktü. GEBZESPOR’UN YANINDAYIZ MESAJI Gebzespor’la ilgili tüm çalışmalara tam destek veren Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, makamında yapılan işbirliği protokolü imza töreninde yaptığı açıklamada, Gebzespor için üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ve Hakan Hoca’nın Gebzespor sevgisini aşılama adına yaptığı girişimi desteklediklerini söyledi. Görüşmede hazır bulunan Gebze İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Aşıkoğlu da Gebzespor’un yanında olduklarını söyledi. Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’a ve bu projede Gebzespor’a yanında olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür etti. AMAÇ, İLÇENİN ORTAK DEĞERİNE SAHİP ÇIKMAK İmzalanan protokolde ücretsiz bilekliklerin amacı; Gebze bölgesinde bulunan okullarda öğrenim gören tüm öğrencilerin sportif bakış açılarının geliştirilmesi, olumlu spor kültürünün geliştirilmesi, kentlilik bilincinin oluşturulması, yardımlaşma ve dayanışma duygularının gelişmesi, birlik ve beraberlik değerinin daha iyi anlaşılması, sorumluluk duygularının oluşması, sporda sonuçtan ziyade çabanın değerlendirilmesi anlayışının gençlerimize yerleştirilmesi ve öğrencilerin ilçenin ortak değerlerine sahip çıkılması konularında olumlu tutum geliştirmelerine katkıda bulunması olarak açıklandı. SPONSORLARA PLAKET VERİLECEK Proje sonunda, Gebze’deki tüm öğrencilere ücretsiz Gebzespor bilekleri dağıtarak, gençlerde olumlu spor kültürünün oluşmasını sağlayacak olan sponsorlara düzenlenecek törenle teşekkür plaketi takdim edilecek. Proje işbirliğinin 2016-2017 eğitim-öğretim yılı ile sınırlığı olduğu açıklandı.
Gebzespor ürünlerine olan ilgi, sponsor destekleriyle bundan sonra okullara da yayılacak. Gebze Kaymakamlığı ve Gebze ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle Gebzespor yönetimi, tüm okullardaki öğrencilere ücretsiz mor beyaz bileklikler dağıtarak, hem spor bilincini hem de Gebzespor sevgisini öğrencilere aşılayacak.

Gebzespor’un ‘proje adamı’ olarak bilinen ve tanınan yöneticisi Doç. Dr. Hakan Karataş, geçtiğimiz günlerde kulüp ürünleri hakkında Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı ziyaret etmiş ve kendisine sponsor destekleriyle Gebze’deki tüm öğrencilere ücretsiz Gebzespor bileklikleri dağıtma fikrinden bahsetmişti.  Kaymakam Arslan’dan tam destek alınmasından sonra harekete geçen Gebzespor yönetimi, Gebze Kaymakamlığı ve İlçe Milli Müdürlüğü ile olan işbirliği protokolünü bugün imzaya döktü.

GEBZESPOR’UN YANINDAYIZ MESAJI

Gebzespor’la ilgili tüm çalışmalara tam destek veren Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, makamında yapılan işbirliği protokolü imza töreninde yaptığı açıklamada, Gebzespor için üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ve Hakan Hoca’nın Gebzespor sevgisini aşılama adına yaptığı girişimi desteklediklerini söyledi. Görüşmede hazır bulunan Gebze İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Aşıkoğlu da Gebzespor’un yanında olduklarını söyledi. Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’a ve bu projede Gebzespor’a yanında olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

AMAÇ, İLÇENİN ORTAK DEĞERİNE SAHİP ÇIKMAK

İmzalanan protokolde ücretsiz bilekliklerin amacı; Gebze bölgesinde bulunan okullarda öğrenim gören tüm öğrencilerin sportif bakış açılarının geliştirilmesi, olumlu spor kültürünün geliştirilmesi, kentlilik bilincinin oluşturulması, yardımlaşma ve dayanışma duygularının gelişmesi, birlik ve beraberlik değerinin daha iyi anlaşılması, sorumluluk duygularının oluşması, sporda sonuçtan ziyade çabanın değerlendirilmesi anlayışının gençlerimize yerleştirilmesi ve öğrencilerin ilçenin ortak değerlerine sahip çıkılması konularında olumlu tutum geliştirmelerine katkıda bulunması olarak açıklandı.

SPONSORLARA PLAKET VERİLECEK

Proje sonunda, Gebze’deki tüm öğrencilere ücretsiz Gebzespor bilekleri dağıtarak, gençlerde olumlu spor kültürünün oluşmasını sağlayacak olan sponsorlara düzenlenecek törenle teşekkür plaketi takdim edilecek. Proje işbirliğinin 2016-2017 eğitim-öğretim yılı ile sınırlığı olduğu açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.