Gebzespor'un yeni bombası geliyor

Spor 31.05.2016 - 14:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor'un yeni bombası geliyor

Gebzespor'un yeni bombası geliyor

Gebzespor Başkanı İlker Çakır, forma rekabetini arttırma adına hemen her mevkiiye alternatifli isimleri kazandırmak istiyor. Bu manada iyi bir stoper arayışına giren Başkan Çakır, ismini sır gibi sakladığı bir isimle anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi. Transfer sezonuna bomba gibi bir giriş yapan tam 10 ismi renklerine bağlayan Gebzespor, Caner Şen’in ardından bir stoper daha transfer etmek üzere harekete geçti. Caner’in yanı sıra Nizamettin Yaşar gibi önemli bir ismi kadrosunda bulunduran mor beyazlılar, yeni sezonda forma rekabetini arttırma adına çok önemli bir yıldızı daha kadrosuna katmak istiyor. ÇAKIR’LA GÖRÜŞTÜ İsmi sır gibi saklanan bu ismin, 3.Lig ekibinde forma giydiği ve mor beyazlı temsilcimize yakın olduğu iddia edildi. Bu oyuncunun geçtiğimiz günlerde Başkan İlker Çakır’ın ofisine gelerek transfer görüşmesi yaptığı ve transferin gerçekleşmesinde ufak pürüzlerin kaldığı iddia edildi. TURHAN: NOKTA TRANSFERLER YAPIYORUZ Konuyla ilgili açıklama yapan Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, yönetim olarak yaptıkları toplantılarda özellikle transferde hassas davranarak şampiyonluğu şansa bırakmamak adına nokta transferler yapmaları gerektiğini söyledi. Profesyonel liglerde forma giyen iyi bir stoperi kadrolarına katmak istediklerini belirten Turhan, çok yakında bu transferi bitirerek kamuoyuna açıklamak istediklerini kaydetti.  
Gebzespor'un yeni bombası geliyor

Gebzespor Başkanı İlker Çakır, forma rekabetini arttırma adına hemen her mevkiiye alternatifli isimleri kazandırmak istiyor. Bu manada iyi bir stoper arayışına giren Başkan Çakır, ismini sır gibi sakladığı bir isimle anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.

Transfer sezonuna bomba gibi bir giriş yapan tam 10 ismi renklerine bağlayan Gebzespor, Caner Şen’in ardından bir stoper daha transfer etmek üzere harekete geçti. Caner’in yanı sıra Nizamettin Yaşar gibi önemli bir ismi kadrosunda bulunduran mor beyazlılar, yeni sezonda forma rekabetini arttırma adına çok önemli bir yıldızı daha kadrosuna katmak istiyor.

ÇAKIR’LA GÖRÜŞTÜ

İsmi sır gibi saklanan bu ismin, 3.Lig ekibinde forma giydiği ve mor beyazlı temsilcimize yakın olduğu iddia edildi. Bu oyuncunun geçtiğimiz günlerde Başkan İlker Çakır’ın ofisine gelerek transfer görüşmesi yaptığı ve transferin gerçekleşmesinde ufak pürüzlerin kaldığı iddia edildi.

TURHAN: NOKTA TRANSFERLER YAPIYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, yönetim olarak yaptıkları toplantılarda özellikle transferde hassas davranarak şampiyonluğu şansa bırakmamak adına nokta transferler yapmaları gerektiğini söyledi. Profesyonel liglerde forma giyen iyi bir stoperi kadrolarına katmak istediklerini belirten Turhan, çok yakında bu transferi bitirerek kamuoyuna açıklamak istediklerini kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.