19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor’un yeni teknik direktörü sahaya indi

Spor 24.10.2019 - 17:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzespor’un yeni teknik direktörü sahaya indi

Gebzespor’da teknik direktör belirsizliği son buldu. Mor beyazlı ekibimiz göreve geçen sezon Kartalspor’u çalıştıran Mehmet Mustafa Yorulmazlar’ı getirdi. Yorulmaz ayağının tozuyla bugün saat 15.00’da başlayan antrenmanın yarısında takıma dahil olarak Gebzespor’daki ilk çalışmasına çıktı. GEBZESPOR’A RAKİP OLDU Antrenörlük kariyerine 2002 yılında Başakşehir’de başlayan 52 yaşındaki teknik adam Yorulmazlar, sırasıyla Anadolu Hisarı İ.Y, Beykozspor 1908, Çıksalınspor, Leventspor, Çengelköyspor, Halide Edip Adıvarspor ve son olarak Kartalspor’da görev yaptı. Yorulmazlar yönetimindeki Kartalspor geçen sezon 50 puan toplayarak ligi liderin 5 puan gerisinde bitirse de statü olarak küme düşmekten kurtulamamıştı. Öte yandan Yorulmazlar, Leventspor’u çalıştırdığı 2014-2015 sezonunda Gebzespor’a rakip olmuş, Gebze’de oynanan karşılaşmayı mor beyazlı ekibimiz 1-0 kazanmıştı.

Gebzespor’da teknik direktör belirsizliği son buldu. Mor beyazlı ekibimiz göreve geçen sezon Kartalspor’u çalıştıran Mehmet Mustafa Yorulmazlar’ı getirdi. Yorulmaz ayağının tozuyla bugün saat 15.00’da başlayan antrenmanın yarısında takıma dahil olarak Gebzespor’daki ilk çalışmasına çıktı.

GEBZESPOR’A RAKİP OLDU

Antrenörlük kariyerine 2002 yılında Başakşehir’de başlayan 52 yaşındaki teknik adam Yorulmazlar, sırasıyla Anadolu Hisarı İ.Y, Beykozspor 1908, Çıksalınspor, Leventspor, Çengelköyspor, Halide Edip Adıvarspor ve son olarak Kartalspor’da görev yaptı. Yorulmazlar yönetimindeki Kartalspor geçen sezon 50 puan toplayarak ligi liderin 5 puan gerisinde bitirse de statü olarak küme düşmekten kurtulamamıştı. Öte yandan Yorulmazlar, Leventspor’u çalıştırdığı 2014-2015 sezonunda Gebzespor’a rakip olmuş, Gebze’de oynanan karşılaşmayı mor beyazlı ekibimiz 1-0 kazanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.