Gebzespor ürünleri Eskiçarşı'da

Spor 24.06.2016 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor ürünleri Eskiçarşı'da

Gebzespor ürünleri Eskiçarşı'da

Gebzespor’un merakla beklenilen ürünleri yarın itibariyle satışa çıkıyor. Bileklik, araç kokusu, araç sticker ve kupadan oluşan kulüp ürünleriyle farklı bir heyecan yaratan yönetim kurulu, getir getirme anlamında da büyük önem taşıyan projenin ürünlerini yarın saat 12.00’de Eskiçarşı Tarihi Çeşme civarında kuracağı stantta satışa çıkartacak. Ürünler arasında en bileklik satışı üzerinde duracak olan yönetim kurulu bu doğrultuda Ağustos ayı sonuna kadar 100 Bin bileklik satmayı planlıyor. Bileklerin tanesi 5 TL olarak belirlendi. KARATAŞ DA YER ALACAK Yarın saat 12.00’de ürün standı açacak olan Gebzespor yönetimi, 2 Temmuz Cumartesi’ye kadar 12.00-19.00 saatleri arasında ürünleri satışa sunacak. Standın başında, projenin baş mimarı, Gebzespor Başkanvekili Doç. Dr. Hakan Karataş da yer alacak.
Gebzespor ürünleri Eskiçarşı'da

Gebzespor’un merakla beklenilen ürünleri yarın itibariyle satışa çıkıyor. Bileklik, araç kokusu, araç sticker ve kupadan oluşan kulüp ürünleriyle farklı bir heyecan yaratan yönetim kurulu, getir getirme anlamında da büyük önem taşıyan projenin ürünlerini yarın saat 12.00’de Eskiçarşı Tarihi Çeşme civarında kuracağı stantta satışa çıkartacak. Ürünler arasında en bileklik satışı üzerinde duracak olan yönetim kurulu bu doğrultuda Ağustos ayı sonuna kadar 100 Bin bileklik satmayı planlıyor. Bileklerin tanesi 5 TL olarak belirlendi.

KARATAŞ DA YER ALACAK

Yarın saat 12.00’de ürün standı açacak olan Gebzespor yönetimi, 2 Temmuz Cumartesi’ye kadar 12.00-19.00 saatleri arasında ürünleri satışa sunacak. Standın başında, projenin baş mimarı, Gebzespor Başkanvekili Doç. Dr. Hakan Karataş da yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.