Gebzespor zoru sever!

Spor 01.12.2017 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzespor zoru sever!

MENEKŞE, ZORLU KARASUSPOR DEPLASMANINDA YENİ BİR ZAFER İSTİYOR

Lider Gebzespor, ilk yarının en zor deplasmanlarından biri olarak gösterilen Karasuspor karşısında kazanarak deplasmandaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Lider Gebzespor’da gözler Karasu maçına çevrildi. Ligin ilk devresinin en zor maçlarından biri olarak gösterilen Karasuspor deplasmanına kazanmak için gidecek olan Mehmet Akdemir’in öğrencileri, bu karşılaşmanın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. Maçın oynanacağı Karasu Stadı zeminin suni çim olması nedeniyle dün Metin Oktay Stadı’nda çalışan mor beyazlılar, taktiksel çalışma gerçekleştirdi. Hücum çalışması yapılan antrenmanda atılan güzel goller memnuniyet verirken, futbolcuların neşeli halleri de dikkatlerden kaçmadı. Mor beyazlılar bugün saat 16.00’da yine Metin Oktay Stadı’nda yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.
MENEKŞE, ZORLU KARASUSPOR DEPLASMANINDA YENİ BİR ZAFER İSTİYOR

Lider Gebzespor, ilk yarının en zor deplasmanlarından biri olarak gösterilen Karasuspor karşısında kazanarak deplasmandaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Lider Gebzespor’da gözler Karasu maçına çevrildi. Ligin ilk devresinin en zor maçlarından biri olarak gösterilen Karasuspor deplasmanına kazanmak için gidecek olan Mehmet Akdemir’in öğrencileri, bu karşılaşmanın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. Maçın oynanacağı Karasu Stadı zeminin suni çim olması nedeniyle dün Metin Oktay Stadı’nda çalışan mor beyazlılar, taktiksel çalışma gerçekleştirdi. Hücum çalışması yapılan antrenmanda atılan güzel goller memnuniyet verirken, futbolcuların neşeli halleri de dikkatlerden kaçmadı. Mor beyazlılar bugün saat 16.00’da yine Metin Oktay Stadı’nda yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.