Gebzespor yarın Bursa yolcusu

Spor 22.01.2015 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Gebzespor yarın Bursa yolcusu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup temsilcimiz Gebzespor, zorlu Elmasbahçelerspor maçı için 2 gün önceden kampa girecek.

Daha önce Bozüyük Vitraspor deplasmanı için Bilecik’e giden ve futbolcuların hava değişiminde etkilendikleri gerekçesiyle Bursa’ya 2 gün önceden gidecek olan Gebzespor kafilesi hazırlıklarına Bursa’da devam edecek. Yarın saat 14:00’da kara yoluyla Bursa’ya gidecek olan mor beyazlı temsilcimiz son antrenmanını da Bursa da yapacak. Bursa Kervansaray Otel’de konaklayacak olan Mor Menekşeler, Pazar günü oynanacak olan liderlik maçı için kampa girecek. Öte yandan Gebzespor, bugün Hereke Yıldız takımıyla bir hazırlık maçı oynayacak. Hereke’de oynanacak olan mücadele saat 13:30’da başlayacak.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup temsilcimiz Gebzespor, zorlu Elmasbahçelerspor maçı için 2 gün önceden kampa girecek.

Daha önce Bozüyük Vitraspor deplasmanı için Bilecik’e giden ve futbolcuların hava değişiminde etkilendikleri gerekçesiyle Bursa’ya 2 gün önceden gidecek olan Gebzespor kafilesi hazırlıklarına Bursa’da devam edecek. Yarın saat 14:00’da kara yoluyla Bursa’ya gidecek olan mor beyazlı temsilcimiz son antrenmanını da Bursa da yapacak. Bursa Kervansaray Otel’de konaklayacak olan Mor Menekşeler, Pazar günü oynanacak olan liderlik maçı için kampa girecek. Öte yandan Gebzespor, bugün Hereke Yıldız takımıyla bir hazırlık maçı oynayacak. Hereke’de oynanacak olan mücadele saat 13:30’da başlayacak.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.