Gebzespor zafere kilitlendi

Spor 16.01.2015 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Gebzespor zafere kilitlendi

Ligin ikinci yarısının ilk maçında sahasında Sultanorhanspor’u konuk edecek olan Gebzespor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını mutlak 3 puan parolasıyla sürdürüyor.

Dün Sultanorhanspor karşılaşmasının taktik provasını gerçekleştiren Gebzespor, Tuzla Stadı’nda çift kale maç yaptı.  İkinci yarıya iyi başlamak isteyen Mor Menekşeler, Sultanorhanspor’u yenerek taraftarına galibiyet hediye etmeyi arzuluyor. İyi bir hazırlık süreci geçiren mor beyazlılar, ilk etapta ilk 3 maç olan Sultanorhanspor, Elmasbahçelerspor(D) ve Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmalarından 9 puan çıkararak zirveye oturmanın hesaplarını yapıyor. SOW GEBZESPOR ANTRENMANINDA Öte yandan Gebzespor’un dün Tuzla Stadı’nda yaptığı çift kale maçta bir sürpriz yaşandı. Fenerbahçe’de forma giyen dünyaca ünlü yıldız Moussa Sow’un kardeşi olan Amadou Sow, Gebzespor’un dünTuzla Stadı’nda yaptığı çift kale maçta görev aldı. Teknik Direktör Erol Kapusuz’un denemek üzere antrenmanda yer verdiği Senegalli yıldız, güçlü fiziğiyle dikkat çekti. Amadou Sow hakkındaki son kararı Gebzespor teknik heyeti antrenmaların ardından karar verecek. Daha önce Fransa’nın Le Mans takımında forma giyen 1993 doğumlu Senegalli yıldız, Gebzespor’da kalmak istediğini söyledi.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Ligin ikinci yarısının ilk maçında sahasında Sultanorhanspor’u konuk edecek olan Gebzespor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını mutlak 3 puan parolasıyla sürdürüyor.

Dün Sultanorhanspor karşılaşmasının taktik provasını gerçekleştiren Gebzespor, Tuzla Stadı’nda çift kale maç yaptı.  İkinci yarıya iyi başlamak isteyen Mor Menekşeler, Sultanorhanspor’u yenerek taraftarına galibiyet hediye etmeyi arzuluyor. İyi bir hazırlık süreci geçiren mor beyazlılar, ilk etapta ilk 3 maç olan Sultanorhanspor, Elmasbahçelerspor(D) ve Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmalarından 9 puan çıkararak zirveye oturmanın hesaplarını yapıyor.

SOW GEBZESPOR ANTRENMANINDA

Öte yandan Gebzespor’un dün Tuzla Stadı’nda yaptığı çift kale maçta bir sürpriz yaşandı. Fenerbahçe’de forma giyen dünyaca ünlü yıldız Moussa Sow’un kardeşi olan Amadou Sow, Gebzespor’un dünTuzla Stadı’nda yaptığı çift kale maçta görev aldı. Teknik Direktör Erol Kapusuz’un denemek üzere antrenmanda yer verdiği Senegalli yıldız, güçlü fiziğiyle dikkat çekti. Amadou Sow hakkındaki son kararı Gebzespor teknik heyeti antrenmaların ardından karar verecek. Daha önce Fransa’nın Le Mans takımında forma giyen 1993 doğumlu Senegalli yıldız, Gebzespor’da kalmak istediğini söyledi.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.