GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

GEGACE'den Arif Gülen'e kınama!

Gebze 06.10.2019 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GEGACE'den Arif Gülen'e kınama!

Gebze Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, sosyal medyadan yaptığı açıklamalar sebebi ile Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen'i kınadı. Gebze Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen'in, bir gazetede yapılan haberden dolayı sosyal medya hesabından gazetecilere ağır hakaretlerin yanısıra tehdite varan açıklamada bulunmasından dolayı açıklama yaparak, kınadı. Arif Gülen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "(Şahsiyet ve Karakter yoksunu, Kalemi ve Deklanşörünü silah olarak kullanan köpekler istiyor diye şahsiyetli, üreten ve başarılı Atlar ölmez..Eşref Hoca Candır gerisi yalan.. Kimse DGB'ye oynamasın Dalımı kıranın Ağacını sökerim (.) Arif GÜLEN " ifadelerini kullandı. KINADI Konuyla ilgili açıklama yapan Gebze Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ise Arif Gülen'i kınayarak "Halkın bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulması konusunda önemli katkıları bulunan, her türlü şartta görevini yapmaya çalışan basın mensuplarına hakaret ve tehdit içeren bu paylaşımından dolayı Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen’i kınıyor, kendisini özür dilemeye davet ediyoruz. Gebze Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu" ifadelerini kullandı.

Gebze Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, sosyal medyadan yaptığı açıklamalar sebebi ile Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen'i kınadı.

Gebze Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen'in, bir gazetede yapılan haberden dolayı sosyal medya hesabından gazetecilere ağır hakaretlerin yanısıra tehdite varan açıklamada bulunmasından dolayı açıklama yaparak, kınadı. Arif Gülen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "(Şahsiyet ve Karakter yoksunu, Kalemi ve Deklanşörünü silah olarak kullanan köpekler istiyor diye şahsiyetli, üreten ve başarılı Atlar ölmez..Eşref Hoca Candır gerisi yalan.. Kimse DGB'ye oynamasın Dalımı kıranın Ağacını sökerim (.) Arif GÜLEN " ifadelerini kullandı.

KINADI

Konuyla ilgili açıklama yapan Gebze Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ise Arif Gülen'i kınayarak "Halkın bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulması konusunda önemli katkıları bulunan, her türlü şartta görevini yapmaya çalışan basın mensuplarına hakaret ve tehdit içeren bu paylaşımından dolayı Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen’i kınıyor, kendisini özür dilemeye davet ediyoruz. Gebze Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.