Geleceğe güçlü adımlarla ilerleyeceğiz!

Kocaeli 23.09.2019 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Geleceğe güçlü adımlarla ilerleyeceğiz!

Başkan Büyükakın, “Geleceğin değişen dünyasında kent kültürünün gelişmesine ve medeniyetimizin kadim ruhunun daha fazla hissedilmesine gayret edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve Marmara Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Çun ile yönetimlerini makamında konuk etti. Görüş alışverişinin yanı sıra yerel ve uluslararası gelişmelerin görüşüldüğü birliktelikte nazik ziyaretleri için konuklarına ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Toplumun ve kentin gelişimi için gönüllülük faaliyetleri yapmak başka bir ruhtur. Bu ruh bizlerin binlerce yıllık medeniyetimizin bugünlere ulaşmasıdır. Bu kadim medeniyetimizin gelecek kuşaklara aktarılması içinde sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. “KADİM RUHUNUN DAHA FAZLA HİSSEDİLMESİNE GAYRET EDECEĞİZ” Sivil toplum merkezleri ve yapılan destekler ile STK’ların güçlenmesini amaçladıklarını dile getiren Başkan Büyükakın, “İzmit ve Gebze Sivil Toplum Merkezlerimiz ile oluşturmuş olduğumuz ortam ve imkânlar, sivil toplumum gelişmesine olanak sağlamaktadır “diyerek, “Geleceğin değişen dünyasında kent kültürünün gelişmesine ve medeniyetimizin kadim ruhunun daha fazla hissedilmesine gayret edeceğiz. Bunu da sivil toplum kuruluşlarımızın çalışmasıyla başaracağız” ifadelerini sarf etti. ÖNAL, “BÜYÜK HİZMETLER YAPACAĞINA İNANIYORUZ” Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal ise görüşmede, kendilerini kabul eden Başkan Büyükakın’a teşekkür ederek vakıf çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Vakıf Başkanı Önal, “Tahir başkanımızın bu kente büyük hizmetler yapacağına inanıyoruz ve biliyoruz. Bu üretim şehrinde yaşayan her kesimden her insana nasıl değer verdiğini de görüyoruz. Tahir başkanımızla Kocaeli, geleceğe daha güçlü adımlarla ilerleyecektir. Bizler her zaman onun yanındayız ve bahsettiği gibi kadim medeniyetimizin değerlerini yaşaması için her zamankinden daha çok çalışacağız” diye konuştu. ÇUN, “GELECEĞE MÜHÜR VURACAK BİR NESİL İÇİN ÇALIŞIYORUZ” Marmara Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Çun ise, “Kültürel değerlerimizi hemşehrilerimize ve özellikle gençlerimize aktarmada büyük çabamız var” diyerek hayata geçirdikleri çalışmaları hakkında Başkan Büyükakın’a bilgi verdi. Dernek Başkanı Çun, “Bizim en büyük hazinemiz gençlerimizdir. Onların yeteneklerinin keşfedilmesi ve neslimizin sahiplenilmesi için dernek olarak aktif bir görev yapıyoruz. Geçmişiyle gurur duyan bir gençlik ve geleceğe mühür vuracak bir nesil için çalışıyoruz. Büyükşehri Belediyemizin bu konuda ortaya koyduğu hizmetlere de teşekkür etmek istiyorum. Marmara Ordulular Derneği olarak taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduğumuzu da vurgulamak isterim” şeklinde konuştu.
Başkan Büyükakın, “Geleceğin değişen dünyasında kent kültürünün gelişmesine ve medeniyetimizin kadim ruhunun daha fazla hissedilmesine gayret edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve Marmara Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Çun ile yönetimlerini makamında konuk etti. Görüş alışverişinin yanı sıra yerel ve uluslararası gelişmelerin görüşüldüğü birliktelikte nazik ziyaretleri için konuklarına ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Toplumun ve kentin gelişimi için gönüllülük faaliyetleri yapmak başka bir ruhtur. Bu ruh bizlerin binlerce yıllık medeniyetimizin bugünlere ulaşmasıdır. Bu kadim medeniyetimizin gelecek kuşaklara aktarılması içinde sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“KADİM RUHUNUN DAHA FAZLA HİSSEDİLMESİNE GAYRET EDECEĞİZ”

Sivil toplum merkezleri ve yapılan destekler ile STK’ların güçlenmesini amaçladıklarını dile getiren Başkan Büyükakın, “İzmit ve Gebze Sivil Toplum Merkezlerimiz ile oluşturmuş olduğumuz ortam ve imkânlar, sivil toplumum gelişmesine olanak sağlamaktadır “diyerek, “Geleceğin değişen dünyasında kent kültürünün gelişmesine ve medeniyetimizin kadim ruhunun daha fazla hissedilmesine gayret edeceğiz. Bunu da sivil toplum kuruluşlarımızın çalışmasıyla başaracağız” ifadelerini sarf etti.

ÖNAL, “BÜYÜK HİZMETLER YAPACAĞINA İNANIYORUZ”

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal ise görüşmede, kendilerini kabul eden Başkan Büyükakın’a teşekkür ederek vakıf çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Vakıf Başkanı Önal, “Tahir başkanımızın bu kente büyük hizmetler yapacağına inanıyoruz ve biliyoruz. Bu üretim şehrinde yaşayan her kesimden her insana nasıl değer verdiğini de görüyoruz. Tahir başkanımızla Kocaeli, geleceğe daha güçlü adımlarla ilerleyecektir. Bizler her zaman onun yanındayız ve bahsettiği gibi kadim medeniyetimizin değerlerini yaşaması için her zamankinden daha çok çalışacağız” diye konuştu.

ÇUN, “GELECEĞE MÜHÜR VURACAK BİR NESİL İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Marmara Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Çun ise, “Kültürel değerlerimizi hemşehrilerimize ve özellikle gençlerimize aktarmada büyük çabamız var” diyerek hayata geçirdikleri çalışmaları hakkında Başkan Büyükakın’a bilgi verdi. Dernek Başkanı Çun, “Bizim en büyük hazinemiz gençlerimizdir. Onların yeteneklerinin keşfedilmesi ve neslimizin sahiplenilmesi için dernek olarak aktif bir görev yapıyoruz. Geçmişiyle gurur duyan bir gençlik ve geleceğe mühür vuracak bir nesil için çalışıyoruz. Büyükşehri Belediyemizin bu konuda ortaya koyduğu hizmetlere de teşekkür etmek istiyorum. Marmara Ordulular Derneği olarak taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduğumuzu da vurgulamak isterim” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.