Geleceğimiz için güçlü hükümet

Darıca 21.06.2018 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Geleceğimiz için güçlü hükümet

Seçim çalışmalarına Darıca'da devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek her gittiği yerde güçlü meclis güçlü hükümet çağrısında bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Darıca İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin programlarına katıldı. Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın da eşlik ettiği Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek her gittiği yerde büyük ilgi gördü. Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek'in Darıca'daki ilk durağı Mehmet Zahid Kotku Parkı oldu. Vatandaşlarla bir araya gelen ve sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek daha sonra Sırasöğütler Mahallesi'ndeki site toplantısına katıldı. KARSLILARA GİTTİ AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Sırasöğütler Mahallesi'nde Reyhan Gül Tekir'e geçmiş olsun, Bağlarbaşı sakinlerinden Ali Çakır'a da taziye ziyaretinde bulundu. Nenehatun Mahallesi'nde mahalle toplantısına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Kazım Karabekir Mahallesi'nde hizmet veren Kars-Digor Başköy Derneği'ni ziyaret ederek Darıca turunu tamamladı. DESTEK İSTEDİ Her gittiği yerde güçlü meclis güçlü hükümet çağrısında bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, "AK Parti ile birlikte Türkiye koalisyonlardan kurtuldu. İstikrara kavuştu. Bu istikrarın devam etmesi açısından 24 Haziran seçimleri çok önemli. Herkesi AK Partimize ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı. FOTO KOD TAZİYE: AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Bağlarbaşı sakinlerinden Ali Çakır'a da taziye ziyaretinde bulundu. SEVİNDİRDİ: Çocukların büyük sevgi gösterileriyle karşıladığı Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, kendilerine oyuncaklar hediye ederek sevindirdi. ANLATIYOR: AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, seçmenlere nasıl oy kullanacaklarını anlattı. NENE HATUN: Nenehatun Mahallesi'nde mahalle toplantısına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek'e ilgi yoğundu. KARSLILAR: AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Kars-Digor Başköy Derneği'ni ziyaret ederek Darıca turunu tamamladı.
Seçim çalışmalarına Darıca'da devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek her gittiği yerde güçlü meclis güçlü hükümet çağrısında bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Darıca İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin programlarına katıldı. Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın da eşlik ettiği Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek her gittiği yerde büyük ilgi gördü. Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek'in Darıca'daki ilk durağı Mehmet Zahid Kotku Parkı oldu. Vatandaşlarla bir araya gelen ve sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek daha sonra Sırasöğütler Mahallesi'ndeki site toplantısına katıldı.

KARSLILARA GİTTİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Sırasöğütler Mahallesi'nde Reyhan Gül Tekir'e geçmiş olsun, Bağlarbaşı sakinlerinden Ali Çakır'a da taziye ziyaretinde bulundu. Nenehatun Mahallesi'nde mahalle toplantısına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Kazım Karabekir Mahallesi'nde hizmet veren Kars-Digor Başköy Derneği'ni ziyaret ederek Darıca turunu tamamladı.

DESTEK İSTEDİ

Her gittiği yerde güçlü meclis güçlü hükümet çağrısında bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, "AK Parti ile birlikte Türkiye koalisyonlardan kurtuldu. İstikrara kavuştu. Bu istikrarın devam etmesi açısından 24 Haziran seçimleri çok önemli. Herkesi AK Partimize ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

FOTO KOD

TAZİYE: AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Bağlarbaşı sakinlerinden Ali Çakır'a da taziye ziyaretinde bulundu.

SEVİNDİRDİ: Çocukların büyük sevgi gösterileriyle karşıladığı Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, kendilerine oyuncaklar hediye ederek sevindirdi.

ANLATIYOR: AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, seçmenlere nasıl oy kullanacaklarını anlattı.

NENE HATUN: Nenehatun Mahallesi'nde mahalle toplantısına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek'e ilgi yoğundu.

KARSLILAR: AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Kars-Digor Başköy Derneği'ni ziyaret ederek Darıca turunu tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.