Geleceğin şampiyonları bu merkezlerden çıkacak

Spor 16.06.2017 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Geleceğin şampiyonları bu merkezlerden çıkacak

Başkan Karaosmanoğlu, Derince’deki sporcu fabrikasında inceleme yaparken Yavuz Sultan Mahallesindeki yüzme havuzunun son halini de yerinde gördü. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Yavuz Sultan Mahallesinde yapımı devam eden kapalı yüzme havuzu ve Yenikent’teki çok amaçlı spor salonunda (Sporcu Fabrikası) incelemede bulundu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Cintimar ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da eşlik ettiği denetimlerde, insanımız ve gençlik için ortaya koyulan bu projelerin önemine değinen Karaosmanoğlu, “Geleceğin şampiyonları bu merkezlerden çıkacak. Devletimizin tüm kurumları neslimizin emrindedir” dedi. İKİ AY SONRA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK İlk olarak Sporcu Fabrikası’nın salonlarını inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, teknik ekipten de detaylı bilgi aldı. Kocaeli Çok Amaçlı Spor Salonu yaklaşık yedi dönüme yerleşirken, kapalı alanı da üç dönüm olarak planlandı. Dört adet minder sporları salonu, 1 adet büyük salonu ile jimnastik sporuna hizmet verecek salon Kocaeli’de çok önemli hizmetler verecek. Büyük salon 700 metre kare olurken, diğer salonlar 375 metre kare olması da hizmet kalitesinde çıtanın daha da yükselmesine neden olacak. Betonarme çelik karkas yapı sistemi ile yapılıp kenetli saç kaplama çatı örtüsüne sahip olan Sporcu Fabrikası’nın tam manasıyla hizmete girmesi iki ayı bulması bekleniyor. “EMEĞİ OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM” Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ikinci durağı, Derince Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü kapalı yüzme havuzu oldu. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi’nin de katıldığı teknik inceleme sonrası bir açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Buradaki yüzme havuzumuzun inşaatı neredeyse tamamlanmış durumdadır. Olimpiyat şampiyonlarının yetişmesinde burası da bir merkez olacaktır. Bu projenin hayata geçmesinde emeği olan he

Başkan Karaosmanoğlu, Derince’deki sporcu fabrikasında inceleme yaparken Yavuz Sultan Mahallesindeki yüzme havuzunun son halini de yerinde gördü.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Yavuz Sultan Mahallesinde yapımı devam eden kapalı yüzme havuzu ve Yenikent’teki çok amaçlı spor salonunda (Sporcu Fabrikası) incelemede bulundu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Cintimar ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da eşlik ettiği denetimlerde, insanımız ve gençlik için ortaya koyulan bu projelerin önemine değinen Karaosmanoğlu, “Geleceğin şampiyonları bu merkezlerden çıkacak. Devletimizin tüm kurumları neslimizin emrindedir” dedi.

İKİ AY SONRA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

İlk olarak Sporcu Fabrikası’nın salonlarını inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, teknik ekipten de detaylı bilgi aldı. Kocaeli Çok Amaçlı Spor Salonu yaklaşık yedi dönüme yerleşirken, kapalı alanı da üç dönüm olarak planlandı. Dört adet minder sporları salonu, 1 adet büyük salonu ile jimnastik sporuna hizmet verecek salon Kocaeli’de çok önemli hizmetler verecek. Büyük salon 700 metre kare olurken, diğer salonlar 375 metre kare olması da hizmet kalitesinde çıtanın daha da yükselmesine neden olacak. Betonarme çelik karkas yapı sistemi ile yapılıp kenetli saç kaplama çatı örtüsüne sahip olan Sporcu Fabrikası’nın tam manasıyla hizmete girmesi iki ayı bulması bekleniyor.

“EMEĞİ OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ikinci durağı, Derince Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü kapalı yüzme havuzu oldu. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi’nin de katıldığı teknik inceleme sonrası bir açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Buradaki yüzme havuzumuzun inşaatı neredeyse tamamlanmış durumdadır. Olimpiyat şampiyonlarının yetişmesinde burası da bir merkez olacaktır. Bu projenin hayata geçmesinde emeği olan he

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.