19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gelecek Çayırova’da ‘Başkan’ belli oldu!

Siyaset 04.04.2020 - 15:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gelecek Çayırova’da ‘Başkan’ belli oldu!

Gelecek Partisi hız kesmiyor…

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, kurucu Çayırova İlçe başkanını atadıklarını açıkladı. Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Çayırova kurucu ilçe başkanlığına Kurban Aktaş’ı atadıklarını açıkladı. Başaran, sadece ülkemizi değil tüm dünyayı kasıp kavuran corona virüsü salgını nedeniyle olağanüstü günler yaşadığımızı vurgulayarak, “Virüsten korunmanın en iyi yolu evden çıkmamak ve hijyen kurallarına uymaktır. Bu nedenle atama tebliğlerini telefonla yapıp, belgelerini kurye ile gönderdik. Her iki arkadaşımıza da başarılar diliyorum. İzmit, Gebze ve Gölcük ilçe başkanlarından sonra Çayırova ilçe başkanını da atamış olduk. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen programladığımız gibi tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. “GÖREVE HAZIRIM” Siyasi yaşamına uzun yıllar Demokrat Parti’de ilçe başkanlığı yaparak başlayan Kurban Aktaş yaptığı açıklamada, “Bizlere olan güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağız. Yetki belgelerimizi aldık. Görev ve sorumluluğumuz büyük. Hemen ilçe binalarımızı tutup yönetim kurullarımızı oluşturacağız” dediler.     Kurban AKTAŞ 1964 Bayburt doğumlu olan Kurban Aktaş, müteahhitlik yapıyor. Başta amatör spor kulüpleri olmal üzere bir çok sivil toplum örgütünde aktif olarak görev yapan Aktaş, altı yıl Demokrat Parti Gebze İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. Aktaş evli ve üç çocuk babasıdır.
Gelecek Partisi hız kesmiyor…

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, kurucu Çayırova İlçe başkanını atadıklarını açıkladı. Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Çayırova kurucu ilçe başkanlığına Kurban Aktaş’ı atadıklarını açıkladı. Başaran, sadece ülkemizi değil tüm dünyayı kasıp kavuran corona virüsü salgını nedeniyle olağanüstü günler yaşadığımızı vurgulayarak, “Virüsten korunmanın en iyi yolu evden çıkmamak ve hijyen kurallarına uymaktır. Bu nedenle atama tebliğlerini telefonla yapıp, belgelerini kurye ile gönderdik. Her iki arkadaşımıza da başarılar diliyorum. İzmit, Gebze ve Gölcük ilçe başkanlarından sonra Çayırova ilçe başkanını da atamış olduk. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen programladığımız gibi tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“GÖREVE HAZIRIM”

Siyasi yaşamına uzun yıllar Demokrat Parti’de ilçe başkanlığı yaparak başlayan Kurban Aktaş yaptığı açıklamada, “Bizlere olan güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağız. Yetki belgelerimizi aldık. Görev ve sorumluluğumuz büyük. Hemen ilçe binalarımızı tutup yönetim kurullarımızı oluşturacağız” dediler.

 

 

Kurban AKTAŞ

1964 Bayburt doğumlu olan Kurban Aktaş, müteahhitlik yapıyor. Başta amatör spor kulüpleri olmal üzere bir çok sivil toplum örgütünde aktif olarak görev yapan Aktaş, altı yıl Demokrat Parti Gebze İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. Aktaş evli ve üç çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.