Gelecek Darıca kahvaltıda buluştu!

Siyaset 09.08.2020 - 16:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gelecek Darıca kahvaltıda buluştu!

1. Olağan genel kurulu 16 Ağustos 2020 Pazar günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek olan Gelecek Partisi Darıca İlçe Teşkilatı kahvaltıda bir araya geldi. Yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Doğan Demir’in de katıldığı kahvaltı, teşkilat mensuplarının moralini yükseltti. Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu Darıca İlçe Başkanlığı görevine atanan Murat Sari, Darıca sahilindeki Teras Cafe’de teşkilat mensuplarını kahvaltıda bir araya getirdi. İl başkanı Ömer Faruk Başaran’ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı kahvaltıya; Yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Doğan Demir, il teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık, kültür ve sanat politikaları başkanı Deniz Akgül, yerel yönetimler ve şehircilik başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyesi Ayşe Nur Güden ile ilçe yöneticileri katıldı. Kahvaltıda bir konuşma yapan Murat Sari, “İlk olağan kongremizi yapabilmek için hazırlıklarımızı tamamladık. Teşkilatlanma çalışmalarımız tamamlandığına göre kolları sıvayıp sahaya inerek, varlığımızı hissettireceğiz. Genel başkan yardımcımız Doğan demir ile il yönetim kurulunun desteğini bu denli hissetmek bizlere büyük moral oldu, çalışma şevkimizi yükseltti. Teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı bir hafta sonraki genel kurulumuza davet ediyorum” dedi. BAŞKAN SARI, “CESARETLİ YÜREKLİ İNSANLARLA YOLA ÇIKTIK” Kısa sürede büyük mesafe kat eden Darıca ilçe başkanı Murat Sari ile yönetimini tebrik eden Yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Doğan Demir, “Ülkenin meseleleri ve çözümü konusunda düşünce kuruluşu gibi çalışıyoruz. Yüzde 2.5 gibi bir oy oranıyla yola çıktık. İşimiz kolay değil. 18 yıldır uygulanan baskı insanları sindirdi. Cesaretli yürekli insanlarla yola çıktık. Yapıcı bir siyaset anlayışıyla yola çıktık. Uzlaşmacı, uzlaştırıcı bir siyaset uygulayacağız. Millet kucaklayıcı siyaseti, barış dilini, huzur dilini özlemiş. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde HDP ile AKP arasına sıkışıp kalan halkımıza umut olduğumuzu gözlemledim. O bölgenin her noktasına gittim. Halkımızın gözlerinde o ışığı gördüm. Kim ne derse desin şu anki oy oranımız yüzde 6’larda. Henüz kongrelerimizi tamamlamadık. Büyük kurultayımızı yapıp genel başkanımız Prof. Ahmet Davutoğlu ile sokaklara indiğimizde göreceksiniz ki oy oranımız yüzde 15’lere ulaşacak” diye konuştu.

1. Olağan genel kurulu 16 Ağustos 2020 Pazar günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek olan Gelecek Partisi Darıca İlçe Teşkilatı kahvaltıda bir araya geldi. Yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Doğan Demir’in de katıldığı kahvaltı, teşkilat mensuplarının moralini yükseltti.

Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu Darıca İlçe Başkanlığı görevine atanan Murat Sari, Darıca sahilindeki Teras Cafe’de teşkilat mensuplarını kahvaltıda bir araya getirdi. İl başkanı Ömer Faruk Başaran’ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı kahvaltıya; Yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Doğan Demir, il teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık, kültür ve sanat politikaları başkanı Deniz Akgül, yerel yönetimler ve şehircilik başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyesi Ayşe Nur Güden ile ilçe yöneticileri katıldı. Kahvaltıda bir konuşma yapan Murat Sari, “İlk olağan kongremizi yapabilmek için hazırlıklarımızı tamamladık. Teşkilatlanma çalışmalarımız tamamlandığına göre kolları sıvayıp sahaya inerek, varlığımızı hissettireceğiz. Genel başkan yardımcımız Doğan demir ile il yönetim kurulunun desteğini bu denli hissetmek bizlere büyük moral oldu, çalışma şevkimizi yükseltti. Teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı bir hafta sonraki genel kurulumuza davet ediyorum” dedi.

BAŞKAN SARI, “CESARETLİ YÜREKLİ İNSANLARLA YOLA ÇIKTIK”

Kısa sürede büyük mesafe kat eden Darıca ilçe başkanı Murat Sari ile yönetimini tebrik eden Yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Doğan Demir, “Ülkenin meseleleri ve çözümü konusunda düşünce kuruluşu gibi çalışıyoruz. Yüzde 2.5 gibi bir oy oranıyla yola çıktık. İşimiz kolay değil. 18 yıldır uygulanan baskı insanları sindirdi. Cesaretli yürekli insanlarla yola çıktık. Yapıcı bir siyaset anlayışıyla yola çıktık. Uzlaşmacı, uzlaştırıcı bir siyaset uygulayacağız. Millet kucaklayıcı siyaseti, barış dilini, huzur dilini özlemiş. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde HDP ile AKP arasına sıkışıp kalan halkımıza umut olduğumuzu gözlemledim. O bölgenin her noktasına gittim. Halkımızın gözlerinde o ışığı gördüm. Kim ne derse desin şu anki oy oranımız yüzde 6’larda. Henüz kongrelerimizi tamamlamadık. Büyük kurultayımızı yapıp genel başkanımız Prof. Ahmet Davutoğlu ile sokaklara indiğimizde göreceksiniz ki oy oranımız yüzde 15’lere ulaşacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.