Gelecek Dilovası Telli’ye emanet!

Dilovası 13.07.2020 - 20:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gelecek Dilovası Telli’ye emanet!

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, kurucu Dilovası İlçe Başkanlığına Fesih Telli’yi atadıklarını açıkladı. Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Dilovası İlçe Başkanlığına atanan Fesih Telli’ye yetki belgesini vererek görevinde başarılar diledi. Yaşanan pandemi süreci nedeniyle olağanüstü bir süreç yaşandığını vurgulayan başkan Başaran, “Tüm olumsuz koşullara karşın il ve ilçelerde teşkilatlanmayı önemli ölçüde tamamladık. Kısa sürede gelinen nokta memnuniyet verici. Özveriyle çalışan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bir ay içerisinde de ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız” dedi. “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ” Yetki belgesini aldıktan sonra bir açıklama yapan Fesih Telli “Gelecek Partisi Dilovası ilçe başkanlığı görevi şahsım layık görülmüştür. Sayın genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Doğan Demir’e, il başkanımız Ömer Faruk Başaran’a arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bana olan güvene layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte sorumluluk sahibi her vatandaş gibi taşın altına elimizi koymamız gerekiyor. En kısa sürede ilçe binamızı tutup, yönetim kurulumu oluşturacağım. Dilovası’nda etkin bir siyaset yürüteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. GELECEK PARTİSİ DİLOVASI İLÇE BAŞKANI FESİH TELLİ KİMDİR; 1974 Bingöl doğumlu olan Fesih Telli, inşaat tahahhüt işleri yürüten şirkette yönetim kurulu başkanlığı yapıyor. Telli, evli ve 4 çocuk babası.  

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, kurucu Dilovası İlçe Başkanlığına Fesih Telli’yi atadıklarını açıkladı. Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Dilovası İlçe Başkanlığına atanan Fesih Telli’ye yetki belgesini vererek görevinde başarılar diledi. Yaşanan pandemi süreci nedeniyle olağanüstü bir süreç yaşandığını vurgulayan başkan Başaran, “Tüm olumsuz koşullara karşın il ve ilçelerde teşkilatlanmayı önemli ölçüde tamamladık. Kısa sürede gelinen nokta memnuniyet verici. Özveriyle çalışan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bir ay içerisinde de ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız” dedi.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Yetki belgesini aldıktan sonra bir açıklama yapan Fesih Telli “Gelecek Partisi Dilovası ilçe başkanlığı görevi şahsım layık görülmüştür. Sayın genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Doğan Demir’e, il başkanımız Ömer Faruk Başaran’a arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bana olan güvene layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte sorumluluk sahibi her vatandaş gibi taşın altına elimizi koymamız gerekiyor. En kısa sürede ilçe binamızı tutup, yönetim kurulumu oluşturacağım. Dilovası’nda etkin bir siyaset yürüteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

GELECEK PARTİSİ DİLOVASI İLÇE BAŞKANI FESİH TELLİ KİMDİR;

1974 Bingöl doğumlu olan Fesih Telli, inşaat tahahhüt işleri yürüten şirkette yönetim kurulu başkanlığı yapıyor. Telli, evli ve 4 çocuk babası.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.