19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gelecek Dilovası, yönetimini oluşturdu!

Siyaset 10.08.2020 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gelecek Dilovası, yönetimini oluşturdu!

Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu Dilovası İlçe Başkanlığı görevine atanan Fesih Telli, kısa sürede ilçe binasını tutup, yönetim kurulunu oluşturdu. Göreve atandıktan sonra Derince ilçe binasını tutup tefrişat işlerine başlayan Fesih Telli, 20 kişiden oluşan yönetim kurulunu da oluşturarak, hazırladıkları evrakları Kocaeli Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne teslim etti. Cumhuriyet Mahallesi, Bağdat Caddesi, üzerinde parti binasını tutan Fesih Telli başkanlığındaki ilçe yönetiminin evrakları; il teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık tarafından Kocaeli Valiliği’ne verildi. GÜVENLERİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ İlçe başkanı Telli yaptığı açıklamada, “İlçe binamızın tefrişatına başladık. Toplumun her kesimini kucaklayan bir yönetim oluşturduk. Saha çalışmalarımız başladı ve üye kayıtlarımız devam ediyor. Yönetim kurulu olarak görev dağılımı yapıp, en kısa sürede ilçe kongremizi yapacağız. Bizleri bu göreve layık gören başta sayın genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere, yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Doğan Demir ve il başkanımız Ömer Faruk Başaran’a teşekkür ediyoruz. Güvenlerini boşa çıkarmamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi. DİLOVASI KURUCU İLÇE YÖNETİM KURULU 1.Fesih Telli 2.Adem Narin 3.Ahmet İşlican 4.Ahmet Karataş 5.Asım Şatır 6.Gökmen Karadağ 7.Hayrettin Keleş 8.İlhan Emre Aras 9.Kekeş Bulak 10.Kemal Oruç 11.Mehmet Sabe 12.Metin Telli 13.Muhammed Daşdemir 14.Murat Polat 15.Murat İşlican 16.Mustafa Ak 17.Nimet Şahin 18.Ömer Oğuz 19.Rukiye Kocabay 20.Yunus Yılmaz

Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu Dilovası İlçe Başkanlığı görevine atanan Fesih Telli, kısa sürede ilçe binasını tutup, yönetim kurulunu oluşturdu. Göreve atandıktan sonra Derince ilçe binasını tutup tefrişat işlerine başlayan Fesih Telli, 20 kişiden oluşan yönetim kurulunu da oluşturarak, hazırladıkları evrakları Kocaeli Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne teslim etti. Cumhuriyet Mahallesi, Bağdat Caddesi, üzerinde parti binasını tutan Fesih Telli başkanlığındaki ilçe yönetiminin evrakları; il teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık tarafından Kocaeli Valiliği’ne verildi.

GÜVENLERİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

İlçe başkanı Telli yaptığı açıklamada, “İlçe binamızın tefrişatına başladık. Toplumun her kesimini kucaklayan bir yönetim oluşturduk. Saha çalışmalarımız başladı ve üye kayıtlarımız devam ediyor. Yönetim kurulu olarak görev dağılımı yapıp, en kısa sürede ilçe kongremizi yapacağız. Bizleri bu göreve layık gören başta sayın genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere, yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Doğan Demir ve il başkanımız Ömer Faruk Başaran’a teşekkür ediyoruz. Güvenlerini boşa çıkarmamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

DİLOVASI KURUCU İLÇE YÖNETİM KURULU

1.Fesih Telli

2.Adem Narin

3.Ahmet İşlican

4.Ahmet Karataş

5.Asım Şatır

6.Gökmen Karadağ

7.Hayrettin Keleş

8.İlhan Emre Aras

9.Kekeş Bulak

10.Kemal Oruç

11.Mehmet Sabe

12.Metin Telli

13.Muhammed Daşdemir

14.Murat Polat

15.Murat İşlican

16.Mustafa Ak

17.Nimet Şahin

18.Ömer Oğuz

19.Rukiye Kocabay

20.Yunus Yılmaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.