Gelecek Kocaeli’de gençlik ‘Bozaba’ya emanet

Siyaset 16.10.2020 - 13:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gelecek Kocaeli’de gençlik ‘Bozaba’ya emanet

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, il gençlik kolları başkanlığına Sema Bozaba’yı atadı. Teşkilatlanma çalışmalarına devam eden Gelecek Partisi Kocaeli Teşkilatında atamalarda devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Çayırova İlçe Başkanlığına Kağan Demirci’yi atayan il başkanı Başaran, bu haftada gençlik kolları başkanlığına Sema Bozaba’nın atandığını açıkladı. Başaran, yetki belgesini verdiği Bozaba’dan beklentilerinin yüksek olduğunu belirterek, başarılar diledi. Gençlik kolları denince hemen akla erkeklerin geldiğini belirten Sema Bozaba, “İl başkanımız bu tabuyu yıkarak bana bu görevi verdi. Kocaeli’de il gençlik kolları başkanlığı yapan başka bir kadın başkan var mı bilmiyorum. Belki de ilkimdir. Bu anlamda çok mutluyum. Kadından da gençlik kolları başkanı olacağını ispatlayacağım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim ve en kısa sürede yönetimimi oluşturacağım” dedi. GELECEK PARTİSİ İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI SEMA BOZABA? 1999 Bingöl doğumlu olan Sema Bozaba, 2005 yılından itibaren Kocaeli'nin Derince İlçesinde ikamet ediyor. İlk ve ortaokulu Derince Cumhuriyet İlköğretim Okulunda, liseyi İzmit Anadolu İmam Hatip ve Evliya Çelebi Anadolu İmam Hatip Lisesinde, üniversiteyi Karabük Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda okudu. Halen  Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi. Bozaba, lise öğrencisi olduğu dönemde ülkü ocaklarında yer aldı.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, il gençlik kolları başkanlığına Sema Bozaba’yı atadı.

Teşkilatlanma çalışmalarına devam eden Gelecek Partisi Kocaeli Teşkilatında atamalarda devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Çayırova İlçe Başkanlığına Kağan Demirci’yi atayan il başkanı Başaran, bu haftada gençlik kolları başkanlığına Sema Bozaba’nın atandığını açıkladı. Başaran, yetki belgesini verdiği Bozaba’dan beklentilerinin yüksek olduğunu belirterek, başarılar diledi. Gençlik kolları denince hemen akla erkeklerin geldiğini belirten Sema Bozaba, “İl başkanımız bu tabuyu yıkarak bana bu görevi verdi. Kocaeli’de il gençlik kolları başkanlığı yapan başka bir kadın başkan var mı bilmiyorum. Belki de ilkimdir. Bu anlamda çok mutluyum. Kadından da gençlik kolları başkanı olacağını ispatlayacağım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim ve en kısa sürede yönetimimi oluşturacağım” dedi.

GELECEK PARTİSİ İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI SEMA BOZABA?

1999 Bingöl doğumlu olan Sema Bozaba, 2005 yılından itibaren Kocaeli'nin Derince İlçesinde ikamet ediyor. İlk ve ortaokulu Derince Cumhuriyet İlköğretim Okulunda, liseyi İzmit Anadolu İmam Hatip ve Evliya Çelebi Anadolu İmam Hatip Lisesinde, üniversiteyi Karabük Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda okudu. Halen  Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi. Bozaba, lise öğrencisi olduğu dönemde ülkü ocaklarında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.