GEMARD GELENEĞİ BOZMADI

Gebze 28.05.2019 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GEMARD GELENEĞİ BOZMADI

Gebze Matbaacılar ve Reklamcılar Derneği (GEMARD) önceki akşam Çayırova Şişecam Tesisleri’nde bir iftar programı düzenledi.

Geleneksel hale gelen iftar programına çevre illerin matbaacılar dernek başkanları ve Gebze bölgesinde faaliyet gösteren matbaacı ve reklamcılar katıldı. Gebze Matbaacılar ve Reklamcılar Derneği Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu ve yönetim kurulu üyeleri davetlilerle yakından ilgilendiler ve kusursuz bir organizasyona imza attılar. İLYASOĞLU’NDAN ANLAMLI MESAJ Gebze Matbaacılar ve Reklamcılar Derneği Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu, “Derneğimizin geleneksel hale dönüşen iftar programlarının sonuncusunda ailelerimiz ile bir arada bulunmak beni çok sevindirdi. Hepinizin ayağına sağlık. Bu güzel iftar akşamında bizler nasıl huzur içinde bir arada iftarımızı açıyorsak, dünyanın dört bir yanında yaşayan insanlarında bombaların patlamadığı, öldürülmediği, aç kalmadığı bir ortamda yaşasınlar dileklerimi belirtmek isterim. Huzur içinde dinimizi yaşadığımız, demokratik, cumhuriyetimizi kuran Atatürk’e de binlerce teşekkür ederiz” diye konuştu. Ezan öncesi Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunduğu akşamda ilahiler ve semazen gösterileri iftara katılan davetlilere hoş dakikalar yaşattı.  
Gebze Matbaacılar ve Reklamcılar Derneği (GEMARD) önceki akşam Çayırova Şişecam Tesisleri’nde bir iftar programı düzenledi.



Geleneksel hale gelen iftar programına çevre illerin matbaacılar dernek başkanları ve Gebze bölgesinde faaliyet gösteren matbaacı ve reklamcılar katıldı. Gebze Matbaacılar ve Reklamcılar Derneği Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu ve yönetim kurulu üyeleri davetlilerle yakından ilgilendiler ve kusursuz bir organizasyona imza attılar.

İLYASOĞLU’NDAN ANLAMLI MESAJ

Gebze Matbaacılar ve Reklamcılar Derneği Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu, “Derneğimizin geleneksel hale dönüşen iftar programlarının sonuncusunda ailelerimiz ile bir arada bulunmak beni çok sevindirdi. Hepinizin ayağına sağlık. Bu güzel iftar akşamında bizler nasıl huzur içinde bir arada iftarımızı açıyorsak, dünyanın dört bir yanında yaşayan insanlarında bombaların patlamadığı, öldürülmediği, aç kalmadığı bir ortamda yaşasınlar dileklerimi belirtmek isterim. Huzur içinde dinimizi yaşadığımız, demokratik, cumhuriyetimizi kuran Atatürk’e de binlerce teşekkür ederiz” diye konuştu. Ezan öncesi Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunduğu akşamda ilahiler ve semazen gösterileri iftara katılan davetlilere hoş dakikalar yaşattı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.