Genç Kızılay’dan gazetemize ziyaret!

Darıca 24.07.2019 - 18:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Genç Kızılay’dan gazetemize ziyaret!

Darıca Genç Kızılay ilk ziyaretini 24 Temmuz Basın Bayramı’nda gazetemize gerçekleştirdi.

Darıca Genç Kızılay ilk ziyaretini 24 Temmuz Basın Bayramı’nda gazetemize gerçekleştirdi. Gerçekleştirdikleri ziyarette Basın Bayramımızı kutlayan Genç Kızılay ekibinden Berna Akbaş, Emincan Yazıcı, Hasan Küçük, “Bizler Genç Kızılay Darıca olarak yeni kurulduk. Gönüllü arkadaşlarımızla çalışmalarımıza başladık. Sizlerden de isteğimiz sosyal çalışmalarımızda bizlere destek vermeniz. Bizler aramıza gönüllü genç kardeşler arıyoruz. Darıcalı kardeşlerimizden bizlere katılmalarını istiyoruz. Kurban Bayramı’nın ardından Afrin’e Darıca’dan bir yardım tırı göndereceğiz. Tüm Darıca halkının desteklerini bekliyoruz” dedi. DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ Gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden ötürü Genç Kızılay ekibine teşekkür eden gazetemiz imtiyaz sahibi Abbas Sır, “Sizin gibi gençleri böyle verimli ve sosyal çalışmalarda görmek bizleri çok mutlu ediyor. gençlerimizi kötü alışkanlıklarından uzakta tutan bu tarz sivil toplum kuruluşlarının her zaman destekçisiyiz. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayarak ziyaret ettiniz. Tekrar teşekkür ediyorum. Bizler her zaman sizlerin destekçisi olarak yaptığınız güzel işleri Darıcalılara duyuracağız” diye konuştu.  
Darıca Genç Kızılay ilk ziyaretini 24 Temmuz Basın Bayramı’nda gazetemize gerçekleştirdi.

Darıca Genç Kızılay ilk ziyaretini 24 Temmuz Basın Bayramı’nda gazetemize gerçekleştirdi. Gerçekleştirdikleri ziyarette Basın Bayramımızı kutlayan Genç Kızılay ekibinden Berna Akbaş, Emincan Yazıcı, Hasan Küçük, “Bizler Genç Kızılay Darıca olarak yeni kurulduk. Gönüllü arkadaşlarımızla çalışmalarımıza başladık. Sizlerden de isteğimiz sosyal çalışmalarımızda bizlere destek vermeniz. Bizler aramıza gönüllü genç kardeşler arıyoruz. Darıcalı kardeşlerimizden bizlere katılmalarını istiyoruz. Kurban Bayramı’nın ardından Afrin’e Darıca’dan bir yardım tırı göndereceğiz. Tüm Darıca halkının desteklerini bekliyoruz” dedi.

DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden ötürü Genç Kızılay ekibine teşekkür eden gazetemiz imtiyaz sahibi Abbas Sır, “Sizin gibi gençleri böyle verimli ve sosyal çalışmalarda görmek bizleri çok mutlu ediyor. gençlerimizi kötü alışkanlıklarından uzakta tutan bu tarz sivil toplum kuruluşlarının her zaman destekçisiyiz. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayarak ziyaret ettiniz. Tekrar teşekkür ediyorum. Bizler her zaman sizlerin destekçisi olarak yaptığınız güzel işleri Darıcalılara duyuracağız” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.