GENÇ MÜSİAD GEBZE DÜZENLEDİ ‘MİRAS’ ayakta alkışlandı

Gebze 31.05.2016 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GENÇ MÜSİAD GEBZE DÜZENLEDİ ‘MİRAS’ ayakta alkışlandı

Genç MÜSİAD Gebze Şubesi tarafından düzenlenen ‘Miras’ isimli tiyatro oyununun galası dün akşam Gebze’de yapıldı.

Galanın sonunda davetliler tiyatro ekibini ayakta alkışladı. Helal rızık tabanlı ticareti konu alan "Miras" isimli tiyatro oyunu dün akşam saat:19.00’da Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro oyunun galasına; Genç MÜSİAD Genel Merkez Yöneticileri, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç, Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere, çok sayıda iş adamı ve vatandaş katıldı. BİR NEBZEDE OLSA HATIRLATMAK! Program başlangıcında konuşma yapan Gebze GENÇ MÜSİAD Başkanı Ümit Akın, “Ticarette helal kazancı, faizi ve haramı anlatan bu tiyatro oyunumuzda ticarete yeni başlayan kardeşlerimiz ve hali hazırda ticareti yapan büyüklerimize hassasiyetlerimizi unutmamak ve unutturmamak için bu programı hazırladık. Müslüman bir toplum olarak dinimizin gerektirdiği gibi ticaret yapabilmeyi umarım bir nebzede olsa sizlere hatırlatmış oluruz” dedi. Akın’ın ardından MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt’ta selamlama konuşması yaptı. İZLEYENLER MEST OLDU! Konuşmaların ardından Genç MÜSİAD Gebze yönetiminde yer alan ve aynı zamanda Tiyatro Roza’nın Genel Sanat Yönetmeni olan Bayram Gündoğdu ve ekibi ‘Miras’ isimli tiyatro oyununu başarılı bir şekilde sergiledi. Yaklaşık 2 saat süren, hem ağlatıp, hem güldüren tiyatro oyunu Gebzelileri adeta mest etti. PLAKET VERİLDİ Öte yandan Galanın sonunda ‘Miras’ isimli tiyatro oyunun yazarı… ve Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu ve Bir inşaat yönetim kurulu başkanı Yakup Yöntem’e katkılarından dolayı plaket verildi.
Genç MÜSİAD Gebze Şubesi tarafından düzenlenen ‘Miras’ isimli tiyatro oyununun galası dün akşam Gebze’de yapıldı.

Galanın sonunda davetliler tiyatro ekibini ayakta alkışladı. Helal rızık tabanlı ticareti konu alan "Miras" isimli tiyatro oyunu dün akşam saat:19.00’da Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro oyunun galasına; Genç MÜSİAD Genel Merkez Yöneticileri, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç, Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere, çok sayıda iş adamı ve vatandaş katıldı.

BİR NEBZEDE OLSA HATIRLATMAK!

Program başlangıcında konuşma yapan Gebze GENÇ MÜSİAD Başkanı Ümit Akın, “Ticarette helal kazancı, faizi ve haramı anlatan bu tiyatro oyunumuzda ticarete yeni başlayan kardeşlerimiz ve hali hazırda ticareti yapan büyüklerimize hassasiyetlerimizi unutmamak ve unutturmamak için bu programı hazırladık. Müslüman bir toplum olarak dinimizin gerektirdiği gibi ticaret yapabilmeyi umarım bir nebzede olsa sizlere hatırlatmış oluruz” dedi. Akın’ın ardından MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt’ta selamlama konuşması yaptı.

İZLEYENLER MEST OLDU!

Konuşmaların ardından Genç MÜSİAD Gebze yönetiminde yer alan ve aynı zamanda Tiyatro Roza’nın Genel Sanat Yönetmeni olan Bayram Gündoğdu ve ekibi ‘Miras’ isimli tiyatro oyununu başarılı bir şekilde sergiledi. Yaklaşık 2 saat süren, hem ağlatıp, hem güldüren tiyatro oyunu Gebzelileri adeta mest etti.

PLAKET VERİLDİ

Öte yandan Galanın sonunda ‘Miras’ isimli tiyatro oyunun yazarı… ve Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu ve Bir inşaat yönetim kurulu başkanı Yakup Yöntem’e katkılarından dolayı plaket verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.