Genç MÜSİAD Gebze Tecrübeden İstifade ediyor

Gebze 18.08.2017 - 13:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Genç MÜSİAD Gebze Tecrübeden İstifade ediyor

Genç MÜSİAD Gebze ‘Tecrübeden İstifade’ isimli projeye, sanayici Cafer Gündüz’ün konuşmacı olarak katıldığı program ile başladı. İhracat ve üretimin inceliklerinden bahseden Gündüz, konuşması ile genç işadamlarına tecrübe kattı.

Genç MÜSİAD Gebze, ‘Tecrübeden İstifade’ isimli yeni bir proje hayata geçirdi. Tecrübeli sanayici, işadamı, siyasetçi, bürokrat ve eğitimcilerin konuşmacı olarak katılacağı programların ilkine konuşmacı olarak Günaş Gündüzler Tarım Makina ve Aletleri şirketinin kurucusu Cafer Gündüz katıldı. Başarının sırlarından bahseden Gündüz, “çalışanlarınız ile arkadaş gibi olun, onlar sizi yükselten ya da alçaltan ipleri elinde tutuyor” dedi. “PARADAN DAHA DEĞERLİ” ‘Tecrübeden İstifade’ isimli programların amacından bahseden Genç MÜSİAD Gebze Başkanı Enes Malkoç, “İş dünyasında en değerli şeyin para olduğu düşünenler er ya da geç itibar ve tecrübenin daha önemli olduğunu anlarlar. Biz de genç işadamlarından oluşan üyelerimize tecrübe aktarımı sağlamaya yönelik bu programlara başladık. Her ay yapmayı planladığımız programlara bizi tanımak isteyen ve üye olmayı düşünen kişiler de katılabilir” şeklinde konuştu. TANIŞ, TİCARET YAP Yapılan programda tecrübenin yanı sıra ticaret geliştirme ortamının olduğundan da bahseden Genç Başkan Malkoç, “Yaptığımız programlara katılan genç işadamları hem tecrübe kazanıyor hem de programda tanıştığı kişiler ile ticaretini geliştirmek adına sohbet fırsatı yakalıyor” dedi.
Genç MÜSİAD Gebze ‘Tecrübeden İstifade’ isimli projeye, sanayici Cafer Gündüz’ün konuşmacı olarak katıldığı program ile başladı. İhracat ve üretimin inceliklerinden bahseden Gündüz, konuşması ile genç işadamlarına tecrübe kattı.

Genç MÜSİAD Gebze, ‘Tecrübeden İstifade’ isimli yeni bir proje hayata geçirdi. Tecrübeli sanayici, işadamı, siyasetçi, bürokrat ve eğitimcilerin konuşmacı olarak katılacağı programların ilkine konuşmacı olarak Günaş Gündüzler Tarım Makina ve Aletleri şirketinin kurucusu Cafer Gündüz katıldı. Başarının sırlarından bahseden Gündüz, “çalışanlarınız ile arkadaş gibi olun, onlar sizi yükselten ya da alçaltan ipleri elinde tutuyor” dedi.

“PARADAN DAHA DEĞERLİ”

‘Tecrübeden İstifade’ isimli programların amacından bahseden Genç MÜSİAD Gebze Başkanı Enes Malkoç, “İş dünyasında en değerli şeyin para olduğu düşünenler er ya da geç itibar ve tecrübenin daha önemli olduğunu anlarlar. Biz de genç işadamlarından oluşan üyelerimize tecrübe aktarımı sağlamaya yönelik bu programlara başladık. Her ay yapmayı planladığımız programlara bizi tanımak isteyen ve üye olmayı düşünen kişiler de katılabilir” şeklinde konuştu.

TANIŞ, TİCARET YAP

Yapılan programda tecrübenin yanı sıra ticaret geliştirme ortamının olduğundan da bahseden Genç Başkan Malkoç, “Yaptığımız programlara katılan genç işadamları hem tecrübe kazanıyor hem de programda tanıştığı kişiler ile ticaretini geliştirmek adına sohbet fırsatı yakalıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.