Genç sağlıkçılar kep attı

Darıca 12.05.2017 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Genç sağlıkçılar kep attı

Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle mezuniyetlerini kutladı. Düzenlenen törene Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve şube müdürleri, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban ve Yönetim Kurulu, çeşitli okullardan gelen misafir idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un salona gelen davetlilere yönelik yaptığı selamlama konuşmasının ardından mezun olan 12.sınıf öğrenciler okul flamasını ve Türk Bayrağı’nı 11.sınıflara teslim ettiler. Şiirler ve günün anlam önemine ilişkin konuşmaların ardından sağlık eğitimi alan öğrenciler yeminlerini ettiler. Daha sonra üstün başarı gösteren öğrencilere ve diğer öğrencilere belgeleri verildi. Belgelerini alan öğrenciler tören sonunda kep atarak büyük bir coşku yaşadılar.

Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle mezuniyetlerini kutladı.

Düzenlenen törene Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve şube müdürleri, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban ve Yönetim Kurulu, çeşitli okullardan gelen misafir idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un salona gelen davetlilere yönelik yaptığı selamlama konuşmasının ardından mezun olan 12.sınıf öğrenciler okul flamasını ve Türk Bayrağı’nı 11.sınıflara teslim ettiler. Şiirler ve günün anlam önemine ilişkin konuşmaların ardından sağlık eğitimi alan öğrenciler yeminlerini ettiler. Daha sonra üstün başarı gösteren öğrencilere ve diğer öğrencilere belgeleri verildi. Belgelerini alan öğrenciler tören sonunda kep atarak büyük bir coşku yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.