GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

GENÇAD kuruldu..

Gebze 05.10.2019 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GENÇAD kuruldu..

Gebze-Çayırova-Darıca- Dilovası Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği (GENÇAD) kuruldu.

 Dernek kuruluşunu bir toplantı ile duyurdu. Toplantıda konuşan GENÇAD Yönetim Kurulu Başkanı Talat Osmanoğulları, “2018 yılında kurulduk. Derneğimizin 17 tane üyesi var. Üyelerimiz Gebze-Darıca-Çayırova ve Darıca’da bulunuyor. Okul kıyafetleri üreticileri ve satıcıları olarak faaliyet gösteriyoruz. 7 kurucu ile derneğimizi kurarak genel kurulumuzu yaptık. 5 yönetim kurulu üyemiz var.   YÜZDE SEKSEN BAŞARI Türkiye’de bir federasyon kuruldu. Biz federasyon üyesiyiz. Şu an Türkiye’nin birçok ilinde ve ilçelerinde dernekleşme gerçekleşti. Gebze’de dernekleşmenin ardından mülki idari amirlerini ziyaret ederek kuruluş amacımızı kendilerine ilettik. İcraatlarımızı görünce kendilerinin de rahatladığını gördük. Biz bu sene önceki yıllara göre yüzde 80 oranında bir başarı sağlandı. Her yıl okullar açılmadan toplantımızı icra ederek, sorunlarımızı konuşuyoruz. MAĞDUR OLUNMUYOR Okullarımıza ortak bir manken kararı aldık. Mankenlerin üzerinde okul kıyafetini satan işletmelerin alfabetik sıraya göre adresi ve iletişim bilgileri yazıyor. Böylece hem okul yönetimi hem de kıyafet satıcılarımız mağdur olmamış oluyor. Kendi içerimizde gruplaşarak okullarımıza mankeni dernek adına götürdük. Mankenin üzerinde 17 üyemizin 17’sinin de adresi var. Dernek üyesi olmayan okul kıyafeti üreticileri ve satıcıları var ancak biz sorumluluk kabul etmiyoruz. Hem veli için hem de okul idaresi açısında avantajlı bir durum oldu. Fiyat ve kalite serbest ancak aşağı yukarı hepsi birbirine yakın fiyatlar ve kaliteler” dedi. DERNEK YÖNETİMİ; Yönetim Kurulu Başkanı: Talat Osmanoğulları Başkan Yardımcısı: Hasan Erdoğan Sekreter: Şenol Özdemir Sayman: Musa Torgay Üyeler; AGM Center, Bilal Giyim, Erdoğanlar, İntersivin-Moda, Kadir Tekstil, Özcanlar, Kozbükü, Başak Giyim, Ersin Giyim, Melisa Giyim, Rozza Giyim, Yalçınkaya AVM, Kotan Giyim, Polat Giyim,    
Gebze-Çayırova-Darıca- Dilovası Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği (GENÇAD) kuruldu.

 Dernek kuruluşunu bir toplantı ile duyurdu. Toplantıda konuşan GENÇAD Yönetim Kurulu Başkanı Talat Osmanoğulları, “2018 yılında kurulduk. Derneğimizin 17 tane üyesi var. Üyelerimiz Gebze-Darıca-Çayırova ve Darıca’da bulunuyor. Okul kıyafetleri üreticileri ve satıcıları olarak faaliyet gösteriyoruz. 7 kurucu ile derneğimizi kurarak genel kurulumuzu yaptık. 5 yönetim kurulu üyemiz var.  

YÜZDE SEKSEN BAŞARI

Türkiye’de bir federasyon kuruldu. Biz federasyon üyesiyiz. Şu an Türkiye’nin birçok ilinde ve ilçelerinde dernekleşme gerçekleşti. Gebze’de dernekleşmenin ardından mülki idari amirlerini ziyaret ederek kuruluş amacımızı kendilerine ilettik. İcraatlarımızı görünce kendilerinin de rahatladığını gördük. Biz bu sene önceki yıllara göre yüzde 80 oranında bir başarı sağlandı. Her yıl okullar açılmadan toplantımızı icra ederek, sorunlarımızı konuşuyoruz.

MAĞDUR OLUNMUYOR

Okullarımıza ortak bir manken kararı aldık. Mankenlerin üzerinde okul kıyafetini satan işletmelerin alfabetik sıraya göre adresi ve iletişim bilgileri yazıyor. Böylece hem okul yönetimi hem de kıyafet satıcılarımız mağdur olmamış oluyor. Kendi içerimizde gruplaşarak okullarımıza mankeni dernek adına götürdük. Mankenin üzerinde 17 üyemizin 17’sinin de adresi var. Dernek üyesi olmayan okul kıyafeti üreticileri ve satıcıları var ancak biz sorumluluk kabul etmiyoruz. Hem veli için hem de okul idaresi açısında avantajlı bir durum oldu. Fiyat ve kalite serbest ancak aşağı yukarı hepsi birbirine yakın fiyatlar ve kaliteler” dedi.

DERNEK YÖNETİMİ;

Yönetim Kurulu Başkanı: Talat Osmanoğulları

Başkan Yardımcısı: Hasan Erdoğan

Sekreter: Şenol Özdemir

Sayman: Musa Torgay

Üyeler;

AGM Center, Bilal Giyim, Erdoğanlar, İntersivin-Moda, Kadir Tekstil, Özcanlar, Kozbükü, Başak Giyim, Ersin Giyim, Melisa Giyim, Rozza Giyim, Yalçınkaya AVM, Kotan Giyim, Polat Giyim,

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.